AK Partili geçmiş dönem ilçe ve belde Belediye Başkanları AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette, AK Partili geçmiş dönem Belediye Başkanlarından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Sulusaray Belediye Başkanı İbrahim Pekşen, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü, Gümüşkent Belediye Başkanı Şakir Bayram ve Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Ali Kemikkıran ise, “Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı geçmiş dönem ilçe ve belde Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Nevşehir için koşturmaya devam edeceğiz.” Dedi. 

İl Başkanı Kemikkıran konuşmasında; "Nevşehir'imiz için büyük hayallerin ve büyük hedeflerin peşindeyiz. AK Parti'de 'eski' olan, 'yeni' olan yok ... AK Parti, birliğin ve beraberliğin adresidir. Birlik ve beraberlik şuuruyla, geleceğe giden bir kadro hareketidir. Ayrıca, bizim için teşkilat yerinde, birlik ve beraberliği ifade eder. Ve beraber olacağız. Çünkü Çünkü, AK Parti bir vefa hareketi orada olduğu gibi onu aşamada istişare ile birlikte hareket eden bir partidir "şeklinde konuştu.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.