Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Kültür Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ 2 günlük programı için geldiği Nevşehir'de FİB Haber İnternet Gazetesi'ni ziyaret etti.

Gelecek Partisi Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı 24. Dönem Çanakkale Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ beraberinde Gelecek Partisi Nevşehir Merkez İl Başkanı Ömer Yasakçı ve Gelecek Partisi Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Ercan Çapacı'nında eşlik ettiği ziyarette www.fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular.

Tarkan'ın Türkiye gündemine oturan şarkısı Geççek'e Ajda Pekkan'ın parçasıyla atıfta bulunan Karadağ; "Kimler geldi kimler geçti. Elbette bunlarda geççek. Türkiye'mize Gelecek elbet birgün Gelecek" dedi.

Karadağ, " FİB Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı’yı ofislerinde ziyaret ettik. Kendilerine başsağlığı dileklerimizi ilettik. Ülkemizin ve Nevşehir Kapadokya Bölgesinin Yerel sorunlarını istişare ettik. Bizlere göstermiş oldukları misafirperverlik için Nevşehir'in en çok takip edilen haber organı www.fibhaber.com Gazetesi´ne teşekkür ediyorum" dedi.

FİB Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yeşim Karadağ'a, yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

Haber: Mustafa Ferveren