AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Partisinin İl Teşkilatını ziyaret etti.
Sivil toplum teşkilatlarının yöneticileri ile bir araya gelerek talep ve beklentiler konusunda değerlendirmelerde bulunmak amacıyla Nevşehir’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı veSivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk, EbubekirGizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Merkez  İlçe Başkanı Edip Avşar, ilçe başkanları, belediye ve il genel meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Yanar, 06 Ocak Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan İl kongresine dair bilgiler aktardı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum  ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan’daNevşehir’de çok diri ve heyecanlı bir teşkilat yapısı olduğunu belirterek, teşkilatlarla beraber sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip, onların talep ve beklentilerini değerlendireceklerini belirtti.
Daha sonra teşkilat mensupları ile bir toplantı yapan Karacan’a, AK Parti İl Başkanı Yanar, ziyaretin anısına rapido işlemeli tabak hediye etti.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Karacan," Nevşehir İl Başkanlığımızı Ziyaret Ettim. Teşkilat Üyelerimizle Ülkemizin 2023 Hedeflerine AK Kadrolar İle Nasıl Ulaşacağını, Bu Kutlu Yolda Neler Yapmamız Gerektiğini Hasbihal Ettik.Nevşehir Belediye ve İlçe Başkanlarımızla Şehrimizin Geleceğini Konuştuk" dedi.