Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Nevşehir İl Başkanlığı'na atanan Adnan Doğu'ya ve il yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Kılıç'ı parti binasında MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik ve çok sayıda partili karşıladı.

İl Başkanlığı görevine atanan Adnan Doğu'ya başarılar dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Öncelikle memleketim Nevşehir’de olmaktan dolayı çok mutluyum.  Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’nin izinden gidecekleri, son derece önemli ve anlamlı görevleri için Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı olarak Genel Merkezimiz tarafından atanan Sn.Adnan Doğu’ya ve Yönetimine muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı Olsun." dedi.

Kılıç, 2023 Haziran’a çok az bir zaman kaldı. Teşkilatlarımız olarak daha çok kenetleneceğiz. Çok çalışacağız. Gerekirse uyumadan bu davaya hizmet edeceğiz. Bu davaya gönül vermişler olarak kendimizi anlatacağız. Bizim partimizden olmayan vatandaşlarımıza da ulaşıp, dertlerine ve mutluluklarına ortak olacağız. Genel Başkanımızın da önderliğinde 2023 Haziran ayına kadar güçlenerek, daha da büyüyerek, bize yakışır şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu konuda da Sayın İl Başkanım Adnan Doğu’nun, yönetimi ve ekibiyle elinden gelen gayreti göstereceğinden eminiz” ifadelerini kullandı.