AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Nevşehir'de partililerle buluştu.

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'a nezaket ziyaretinden bulunmasının ardından Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Nevşehir İl İstişare Toplantısında partililerle bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Genel Merkez İç Anadolu Bölgesi’nden Sorumlu Seçim İşleri Başkan Yard. Nureddin Çelik, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı Serhat Sonugelen ile, partisinin merkez ve ilçe yönetimleri ile kadın ve gençlik kolları yönetimleri, Nevşehir teşkilatlarındaki ana kademelerin Seçim İşleri Birim Başkanları, belediye başkanları ile partinin ilçe ve belde başkanlarıyla bir araya geldi.

Kentte devam eden parti çalışmalarıyla ilgili sunum yapan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ın selamlama ve yürütülen çalışmalarla ilgili verdiği bilgilerin ardından kürsüye gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Sn Ali İhsan Yavuz Başkanlığında bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik. dedi.

Milletvekili Açıkgöz; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde davası için her türlü fedakarlığı yaparak sandık başarısıyla ilk 5’e giren ‘Dava Kahramanlarımız’ı, Ak Parti Nevşehir teşkilatımızı tebrik ediyorum. Yeni başarılar için durmadan, yorulmadan, hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz.”

✅ AK PARTİ Nevşehir İl Başkanlığımızı,

✅ Nevşehir Belediye Başkanımızı da

birlikte ziyaret ederek, başkanlıklarımızın faliyetleri hakkında bilgi alan Genel Başkan Yardımcımız Sn Ali İhsan Yavuz’a teşrifleri ve ilgileri için teşekkür ediyoruz." dedi.

Toplantı ana kademe ve ilçelerin parti faaliyetlerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.