Ankara Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Başkanlığında düzenlenen toplantıya; AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve AK Parti İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen katıldı.

Nevşehir'in genel durumu istişare ve değerlendirme toplantısı’nda masaya yatırıldı

Karşılıklı soru-cevap ve müzakerelerin yapıldığı toplantıda Nevşehir gündemi, yeni dönem yerel ve teşkilat gibi konular istişare edilerek ele alındı.

Toplantıya ilişkin olarak açıklamada bulunan; AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir‘in Başkanlığında Nevşehir adına istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran yaptığı açıklamada; "Şehrimizin hem kültürel hem fiziksel gelişimi için hizmet ediyoruz. Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir Başkanlığında İl Teşkilatımızla birlikte plan, proje çalışmalarını görüşmek için bir araya geldik. Atacağımız her adımın şehrimize hayırlı olması dileğiyle..." dedi.

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir‘in Başkanlığında Genel Merkezimizde düzenlediğimiz Nevşehir istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun." dedi.