Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 2015 yılında yapılması planlanan genel seçimlerde Nevşehir'den yine 3-0 beklediklerini söyledi.

Gizligider, Nevşehir'in dünyaya açılan penceresi www.fibhaber.com un konuğu oldu. Burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, özellikle 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti olarak çok uzun bir çalışma yürüttüklerinin ifade ederek, “Nevşehir'imiz de de hamd olsun ki halkımızın hür iradesi sandıktan galip ayrılarak Tüm ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir de de,Milletimiz ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozdu” dedi.

“AK PARTİ HÜKÜMETİ İLE BİRLİKTE HİZMETLER ARTTI”
Son 12 yılda hükümetin, Nevşehir'e ciddi yatırımlar yaptığına dikkat çeken Gizligider, Elbette bu yatırımlar yeterlimi değil.Nevşehir'imizin yılların birikerek bugünlere gelen sorunlarını teker teker çözüyoruz çözmeyede devam edeceğiz.Fakat elimizi vicdanımıza koyarak hakikati söylemek gerektiğinde “AK Parti hükümeti ile birlikte ilimiz çok hizmet aldı. Dün ile bugünü gözler önüne getiren halkımız gelinen noktayı çok rahat bir şekilde analiz edebilir. Bu konuda gelinen nokta ülkemiz ve şehrimiz açısından yarınlara daha umutlu bakmaya neden oluyor.

Buradan sizlere teker teker yapılanları anlatmak istemiyorum.Halkımız bunları çok iyi biliyor.Yapılanların yanında yeni yapılacak projelerle birlikte Nevşehir Anadolunun parlayan yıldızı olarak 2023 Vizyonuna hazır olarak hakettiği noktaya gelecektir.

Bundan 12 yıla kadar Nevşehir'in belki de en büyük sıkıntılarından biri de göç vermesiydi.
 Hatırlayın Nevşehir merkezi başta olmak üzere tüm ilçe belde ve köylerimizden Ankara,İstanbul İzmir gibi büyük şehirlere ciddi göçler oluyordu.Biz AK Parti hükümeti olarak bu göçü engellemek için yaptığımız ciddi yatırımlarla bunun sonucunu da almaya başladık. Yıl 2000, Nevşehir Nüfusu 67.968 di...2013 TUİK verilerine göre Nevşehi'in nüfusu 92.100 oldu. Bir başka değişle 2000 yılına kadar göç veren Nevşehir, geldiğimiz noktada artık göç almaya başladı. Hedefimiz bunu yüz bine taşımak” inşallah önümüzdeki maksimum 5 yıl içinde Nevşehir'imiz 100 Binleride geçecek diye konuştu.

“AK PARTİ TEŞKİLATIMIZ BÜYÜK FEDAKARLIK GÖSTERDİ”

AK Parti’nin Nevşehir’deki oylarının devamlı olarak artış gösterdiğine işaret eden Gizligider, bu artışın teşkilatın yoğun ve gayretli çalışması ile ortaya çıktığını belirterek, bu zamana kadar ki süreçte AK Parti’nin Nevşehir'de büyük başarı elde edilmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.
Gizligider, “Bizim başarımızda teşkilatlarımızın büyük etkisi var. AK Parti teşkilatımız komple bir bütün içinde ailesinden, çocuğundan, eşinden, dostundan fedakarlık ederek çalıştı. Buradan ben bir kez daha tüm AK Parti Teşkilatımıza,İl Başkanımız Merkez İlçe Başkanımız Kadın Kollarımız,Gençlik Kollarımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“BİZİM BÖYLE BİR siyaset ANLAYIŞIMIZ YOK”
Şu anda Nevşehir'de 5 ilçenin farklı partilere mensup Belediye Başkanları tarafından yönetildiğini ifade eden Gizligider, “Nevşehir'de AK Partili Belediye Başkanları tarafından yönetilmeyen 5 ilçe var. Biz bu ilçelerimize de yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. O ilçelere dünde yatırım yapıyorduk, bugünde yapıyoruz. Bizden değildir diye hizmet etmeme durumu olmadı. Bizim Ak Parti olarak böyle bir siyaset anlayışımız olmadı ve olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

“2015 SEÇİMLERİNDE HEDEFİMİZ YÜZDE 3-0 OY ALMAK”

 Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, şöyle konuştu: “Kurucumuz, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması ile birlikte muhalefet partililer AK Parti’de bir düşüş ve çözülme yaşanacağını umdular ama öyle olmadı. AK Parti’nin oylarında herhangi bir düşüş yok. Yine 2015 genel seçimlerinde AK Parti, yüzde 50 ile yüzde 55 oy oranı iktidara gelecektir. AK Parti olarak en önemli hedeflerimizden biri de Anayasa değişikliği yapmaktır. İnşallah Anayasa değişikliği yapabilecek milletvekili sayısına ulaşacağız”
2015 genel seçimlerinde AK Parti olarak Nevşehir'de ki hedeflerinin yine 3-0 olduğunu vurgulayan Gizligider,Milletimizin iradesiyle Tarih yazan Yeni Türkiye'ye Nevşehirli hemşehrilerimizin oylarıyla birlikte katkı sağlayacak,Allahın izniyle mevcut 3 milletvekilini de AK Parti’den çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

“ÇÖZÜM SÜRECİ; BARIŞ, KARDEŞLİK VE KUCAKLAMŞMA SÜRECİDİR”
AK Parti hükümetinin çözüm süreci konusunda çok emin ve başarılı adımlar attığına dikkat çeken Gizligider, şunları söyledi: “Çözüm süreci kucaklaşma sürecidir. Bu süreçte herhangi bir taviz kesinlikle yoktur. Hükümetimizin bu süreci başlatmasının nedeni terörü sonlandırmak ve ülkemizde barışı, kardeşliği hakim kılmaktır. Süreci istismar etmek isteyenler, farklı noktalara çekmek isteyen karanlık odaklar var. Bizler bu istismara izin vermeyeceğiz”

PARALEL ÖRGÜT 2015'İ UNUTMAK İSTEYECEK...
Ben Paralel Yapı mensup ve sempatizanlarının bir süre sonra 2015'i hafızalarından çıkarmak isteyeceklerini düşünüyorum...
Gizligider
,2014 yılı içerisinde inlerine girilen ‘Paralel Yapı’nın 2015’te ise tüm inlerinin temizleneceğinin ve tarihe karışacağının altını çizdi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Yeni Anayasası ile güçlü, özlenen Yeni Türkiye'yi birlikte 2023 lere 2071 lere taşımak için Bizler hazırız Hep Birlikte Yeni Türkiye emin adımlarla yoluna devam edeceğine yürekten inanıyorum Durmak Yok Yola Devam .... dedi.