AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, il merkezi başta olmak üzere; Derinkuyu ilçesine ziyaretlerde bulundu ve hemşehrileriyle bir arya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ziyaretler ilişkin açıklamada bulunan Gizligider, "Sadece seçim dönemlerinde değil, meclis çalışmalarından bulduğumuz her fırsatta gönüldaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor, çiftçimizin, sanayicimizin, esnafımızın hasılı tüm hemşehrilerimizin elini sıkmaya, muhabbetlerine ortak olmaya devam ediyoruz" dedi.

Simit ve çayla kahvaltı yaparak küçük sanayide başladığımız Cumartesi günü esnafımızla sohbet ederek sanayimizi modern bir yapıya kavuşturmak amacıyla istişarelerde bulunduk. Kahvaltı sonrası geçtiğimiz Derinkuyu ilçemizde sanayii ve çarşı esnafımızla buluşarak patatesten fasulyeye her şeyi konuştuk ve gündemi değerlendirdik. Derinkuyu sonrası Nevşehir çarşı esnafımızı ziyaret ettik ve sadece seçim dönemi değil her fırsatta muhabbetlerine ortak olduğumuzu ilettik. Esnaf ziyaretlerimiz sonrasında Cevher Dudayev Mahallemizde Çat Kapı Ev Ziyaretleri’ne devam ederek hemşehrilerimize misafir, çaylarına ve muhabbetlerine ortak olduk.

Nevşehir Milletvekilleri olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliği ve Ak Parti Hükümetimizin desteğiyle Nevşehir’imizin her noktasını Ak icraatlar ile buluşturmak için çalışmaya devam edeceğimizi hatırlatıyor, esnaf ve ev ziyaretlerimizde bizlere kapılarını açan ve bağrına basan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

"Her zaman olduğu gibi seçimden seçime değil her daim gitmediğimiz, kapısını çalmadığımız esnafımız, vatandaşımız kalmayacak.” Diyen Milletvekili Gizligider, uğrayamadığımız esnaflarımızı, ziyaret edemediğimiz hemşehrilerimizi ilerleyen günlerde ziyaret etmeye devam edeceğiz.” Diyerek, haklıyla iç içe olmaya devam edeceğini ifade etti.