AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider beraberinde AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile birlikte Dr. İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

 

Burada ilk olarak Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı,  Hastane Yöneticisi Dr. Hakan Serçe ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Ömer Anlar’dan hastane ile ilgili bilgi alan Milletvekili Gizligider ve beraberindeki Ak Parti İl Yöneticileri daha sonra hastanede yeni kurulacak olan Nükleer Tıp Birimi ve Genel Yoğun Bakım Ünitesindeki Mevcut Yatak Sayısına ek olarak 14 yatak daha  artırılması için başlatılan inşaat çalışmaların da  incelemeler de bulundu.

Hastanenin Kardiyoloji, Üroloji, Genel Cerrahi, KBB ve Çocuk Servislerindeki hastane personelini ve yatan hastaları da ziyaret eden Milletvekili Gizligider hastalara hastanede verilen hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu.

 

Hastalar ve hasta yakınları ile sohbet eden Gizligider, Nevşehir'de AK Parti iktidarı döneminde sağlık alanında önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini ve hastanelerde vatandaşların aldıkları hizmet karşısında duyduğu memnuniyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.