AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Her fırsatta gençlerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu beyan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, lise öğrencileri ile olan söyleşilerine devam ediyor. Milletvekili Gizlider bu kapsamda Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile söyleşilerde bir araya geldi.


Okul Müdürü ve öğrenciler tarafından karşılanan Milletvekili Gizligider, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Gençlik Buluşması’nın gerçekleştiği salonu dolduran gençlerle sıcak bir diyalog kuran Milletvekili Gizligider, dış siyaset, eğitimin önemi ve ülke gündemine yönelik çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerin sorularına madde madde cevap veren Milletvekili Gizligider, gençlerin gönlünü fethetmeyi başardı.

Gizligider yaptığı açıklamasında; "Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizle buluştuk. Gelecek neslimize geçmişi anlatıp hasbihal ettik. Petrol, doğalgaz ya da altınımız olmayabilir ama hepsinden değerlisi böylesi bir neslimiz var" dedi.

Gizligider'e okul ziyaretlerinde Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'de eşlik etti.