​Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, beraberinde Acıgöl Belediye başkanı Ercan Ertaş, Acıgöl AK Parti İlçe başkanı Ramazan Gül, Belediye Meclis üyeleri Abdüsselam Göltaş, Musa Mutlu ile birlikte Topaç Köyünde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "Topaç Köyü dere yatağı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Yaklaşık bir aydır yapılan çalışmalarda 13 adet köprüsü 850 mtre uzunluk 4 mt genişlik 1.5 yükseklik ve üzerine konacak demir korkulukları ile yaklaşık 1 milyon 100 bin lira maaliyeti ile adeta Topaç Köyümüze inci gerdanlık takılıyor" dedi.

AK Parti ile bütün ülkenin geliştiğini, bununla birlikte Nevşehir'in de geliştiğini ifade eden Gizligider, “AK Parti iktidarı döneminde Nevşehir'e yapılan hizmetler katlayarak artmıştır. Başta sağlık, milli eğitim, ulaşımda çok büyük gelişmeler yaşanmıştır, ve halen çok sayıda yatırımlar devam etmektedir. Bu yatırım ve hizmetlerin yakın takipçisiyiz. Hızla tamamlanarak hizmete girmesi, halkımızın istifade etmesi için gayret gösteriyoruz’ açıklamasını yaptı.

Geçen ay içerisinde tamamlanan Nevşehir istikameti yeni yol çalışması bitirilip hizmete açılmıştı.

TOPAÇ Köyü Muhtarı Yüksel Toprakçı ise köy halkının talepleri doğrultusunda, Topaç köyüne Bahar aylarında 8 derslikli İlköğretim Okulu temeli atılacağını müjdeledi. Akabinde yetersiz olan İçme suyu deposu mevcuttan daha büyük ve yüksek bir alana en kısa sürede yapılması sözü veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, İstek sizden hizmet bizden sözü ile TOPAÇ KÖYÜ'ne hizmetlerin durmayacağının müjdesini verdi.

Topaç Köyü Muhtarı Yüksel Toprakçı, köylerine yapılan hizmetten ve ziyaretinden dolayı
Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve AK Parti Teşkilatına teşekkür etti.
​Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, burada vatandaşların hem çayını içti hemde Topaçlıların sorunlarını dinledi.