AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir GİZLİGİDER Enderun Eğitim vakfına  ait Özel Zeki Soyak Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER 16 Nisan 2017'de yapılacak olan halk oylaması öncesinde Özel Zeki Soyak Erkek Öğrenci Yurdumuzda kalan öğrencilerimizle bir araya gelerek öğrencilerimizi bilgilendirerek öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER konuşmasına yakın tarihten örnekler vererek başladı. Merhum Adnan MENDERES'in ve Turgut ÖZAL'ın yaşadıkları olayları paylaştıktan sonra 28 Şubat döneminde Rahmetli Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamızın yaşadıklarından bahseden GİZLİGİDER öğrencilere; 'Sizden şunu yapın bunu yapın diye bir talebimiz yok, sadece bu anayasa değişikliği maddelerini okuyun ve kararınızı okuduktan sonra düşünerek verin.'
Yaklaşık 1 saat kadar öğrencilerimize hitap eden GİZLİGİDER ardından öğrencilerin sorularını aldı ve 1,5 saate yakın da öğrencilerimizin aklındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı.

Bütün öğrencilerimizin sorularına tek tek cevap vermeye çalışan Ebubekir GİZLİGİDER öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çekinerek yurdumuzdan ayrıldı.