Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk, Milletvekili maaşlarını eleştirenlere oldukça net bir cevap verdi.

Son Milletvekilliği seçimlerinde gerek Kendisinin, gerekse Milletvekili Ebubekir Gizligider’in sırf parası için aday olmadıklarının altını çizen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Milletvekilliğinin parası için yapılabilecek bir iş olmadığını söyledi.

Göktürk, “Milletvekilliği öyle parası için yapılabilecek iş değil. Bizler mesleklerinde zaten belirli bir kariyere gelmiş insanlarız. O nedenle Milletvekilliği adaylığına para gözüyle baktığımız için girmedik. Sonra biz 3-5 kuruşu Milletvekili olunca görmüş insanlar da asla değiliz” açıklamalarında bulundu.

Üçümüzde Birer Kardeş Gibiyiz …

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri arasındaki uyumun bundan sonrada süreceğine inandığını kaydeden Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Milletvekilleri arasında yaşanabilecek bir uyumsuzluktan en çok Nevşehir’in zarar göreceğini, Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider ile aralarında hiçbir sorun yaşamadığını söyledi.

Milletvekili Ebubekir Gizligider’in kendisinden 9 yaş küçük, Ahmet Erdal Feralan’ın ise kendisinden 7-8 yaş büyük olduğunun altını çizen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, “Bizim aramızda küçük küçüklüğünü, büyük büyüklüğünü biliyor. Böyle olunca herhangi bir sorun yaşanmıyor. Milletvekillerimizle kardeş gibiyiz. Aramızda yaşanabilecek bir sorundan zarar gören Nevşehir olacaktır. O nedenle büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Vekiller arasındaki bu uyum teşkilatlara da yansımış durumda. Belediye Başkanımız Hasan Ünver, Parti teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimiz, bürokratlarımız arasında müthiş bir uyum içerisindeyiz. Bu uyumun devam edeceğini ve bozulmayacağını düşünüyorum. Ne yapıyorsak beraberce, birlikte yapıyoruz” açıklamalarında bulundu.


Haber:Ali Çamur