FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da ki hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Nevşehir Diriliş Meydanında Vatan nöbeti tutan binlerce Nevşehirliye seslenen AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk; "Türkiye’nin de Bayrağımızın da Yükselişi Sürecek" dedi.
Göktürk, 15 Temmuz'un Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin nişanesi olduğunu ifade etti.
Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk sözlerini şöyel sürdürdü; Milleti, devleti, demokrasiyi, cumhuriyeti, Türkiye'nin aydınlık geleceğini yok etmek isteyen hainler bunun hesabını en ağır şekilde verecekler. Gücünü milletten ve demokrasiden almayan hiç bir hareket ve girişim başarılı olamayacaktır" diye konuştu.



Bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmaması için önü kesilmek istenen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının terör örgütlerinin darbe girişimlerine asla izin vermeyeceğine dikkat çeken Göktürk, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Darbe gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile darbeye karşı duran aziz milletimiz vatanına ve geleceğine sahip çıkmıştır. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde hain emelleri olan FETÖ ve tüm hainler şunu bilsin ki milletimiz ve devletimiz bu hainliklere hiç bir zaman fırsat vermeyecektir. Bölgesinde ve dünyada söz sahibi olan Türkiye'nin önünü kesmek istiyorlar. Bunun için yapılan her türlü askeri, siyasi ve ekonomik darbe girişimlerine rağmen Türkiye gelişiyor, ihracatını artırıyor, beklentilerin üzerinde büyüyor. Dosta güven, düşmana korku veriyoruz. Alçak darbe girişimini planlayan FETÖ başta olmak PKK, DEAŞ ve tüm terör örgütleri ile destekçilerini lanetliyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle, şükranla anıyorum." dedi.


TÜRKİYE’NİN DE BAYRAĞIMIZIN DA YÜKSELİŞİ SÜRECEK

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ,Türkiye’ye diz çöktürmek amacıyla darbe girişiminde bulunan hain Fetullah Gülen mensuplarının ,Türk Milletinin kararlı duruşu ile perişan edildiklerini belirtti. Göktürk, Sizler bu meydanları doldurdukça, birlik ve beraberliğinizi daha sağlam hale getirdikçe bu hainler amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Türk Milleti, demokrasi tarihine altın harflerle yazılacak destan yazdı. Bu ülkenin de bayrağının da yükselişi,  Allah’ın izniyle bundan sonra da daha da yükselerek devam edecek.” şeklinde konuştu.