NEVŞEHİR(MHA) Ramazan bayramı sonrasında daha da hareketlenmesi beklenen yerel seçim hareketliliğinde bilindik isimlerde yer alacak.

Bu isimlerden biri de Merkeze bağlı Göreme beldesinde daha önce iki dönem belediye başkanlığı yapmış olan Mustafa Mızrak. Göreme belediye başkanlığına aday adaylığını bayram sonrasında açıklamayı planlayan Mustafa Mızrak, hangi siyasi partiden belediye başkanlığına aday adayı olacağı konusunda henüz bir renk vermeyen isimlerden.

Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde Göreme’nin Türkiye’nin ve dünyanın en önemli kültür turizmi merkezlerinin arasında yer almasına büyük özen gösterdiklerini ve emek verdiklerine dikkat çeken Mustafa Mızrak, Göreme’nin Geleceği İçin Bir Dönem daha belediye başkanlığı yapmaya karar verdiğini belirtiyor.

Kendisinden sonra belediye başkanlığı koltuğuna oturan belediye başkanlarının Göreme’nin hassasiyetlerine yeterince özen göstermediklerini, yakın zamanda yaşanan Göreme’nin belediyelik olmaktan çıkarılması konusunun ise son dönemlerde yaşanan en olumsuz gelişme olduğunu kaydeden Mızrak, “Göreme, Kapadokya’nın, Nevşehir’in dünyaya açılan kapısı. Yılda 2 Milyon turisti ağırlayan, bölgeye gelen her yerli ve yabancının mutlaka uğradığı, gezdiği Göreme’de yerel yönetimin daha göze çarpan yatırımlar yapması gerek. Ben ve ekibim Göreme’nin tüm hassasiyetlerine duyarlı olmak için, Göreme kasabamızın yeniden yapılanması için bu göreve talip oluyoruz” diye konuştu.