NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Eski Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı, Nevşehirli olmanın ayrıcalığını her zaman hissettiğini ve kendisinin  bu topraklarda doğduğunu mezarının da burada olduğunu belirterek “Biz bu toprakların evladıyız, Allaha hamd olsun ki memleketim Nevşehir ve Nevşehirli hemşerilerime hizmet etme şansı ve onurunu yaşadım” dedi.

Kendisinin yaklaşan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı konusuna da açıklık getiren Köybaşı “Gerek kamuoyunda gerekse karşılaştığım her hemşerim bana büyük bir heyecanla aynı şeyleri soruyor 2014 Yerel Seçimlere Aday mısınız?.

Pek çok kişi sağ olsun bizi o makamda görmek istediklerini söylüyorlar. Ama bizim siyasi terbiyemiz görev istemeyi değil, vekillikte de olduğu gibi görev verilmesini beklemek şeklindedir. Tarih gelir, bizden görev istenir tabi ki seve seve yaparız. Şunu özellikle ifade etmeliyim ki, AK Partiden iki dönem Milletvekilliği yaptım. Şehrime şahsım adına verilecek bütün görevlere hazırım. Memleketimle ilgili hiçbir vazifeden de kaçmadım. Partimizin görev verdiği her görev benim için bir onur şereftir. Bizler partimizin birer neferleriyiz. Başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız liderliğinde Güçlü İktidarımızla Durmak yok yola devam” diye konuştu.