AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan beraberindeki AK Partili gençler ile 2023 seçimleri öncesi üye kayıtları yapmaya devam ediyor. Üye olan gençleri evlerinde ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileten AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, ziyaretler sırasında AK Partinin gençlik kolları sayısının muhalefetin tüm üye sayısından daha fazla olduğunu kaydetti. 


2023 seçimleri öncesi saha çalışmalarına hız veren AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, bir taraftan üye kayıtları yaparken diğer taraftan da üye olan gençleri evlerinde ziyaret gerçekleştirdi. 


Ziyaretler sırasında yeni üye olan gençler ve ailelerine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki Cumhur İttifakı hükümetin ülke genelinde ve dünya üzerinde geliştirdiği politikalar hakkında hane halkını bilgilendiren Yusuf Bozan,  AK Parti'nin dünya ve Türkiye siyasi tarihinde gelmiş geçmiş en güçlü üye sayısına sahip bir teşkilat olduğuna dikkat çekerek, bu sayının artırılması adına çalışmalara devam ettiklerini kaydetti. 


Ziyaretler sırasında vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, Türkiye'nin kaderini belirleyecek, 2023 seçimlerinde gençlere çok iş düştüğünü dile getiren Bozan, AK Parti Gençlik Kolları, Türkiye ve dünyanın en güçlü gençlik teşkilatına sahip olduğunu belirtti.

AK Partinin 1,5 milyona varan genç üyesiyle dünya ve Türkiye siyasi tarihinde gelmiş geçmiş en güçlü üye sayısına sahip bir teşkilat olduğuna dikkat çeken Bozan, "Burada ana muhalefetin tüm kademe organlarının toplamı kadar bizim sadece gençlik kolları üye sayımız var. İnşallah üye kampanyamızı gençlik kollarımız, köy köy, mahalle mahalle, ev ev gezerek üye kayıtlarına  devam edeceğiz. 2023'te inşallah Gülşehir AK gençlikle birlikte Recep Tayyip Erdoğan diyerek sandıkta mührünü vuracak. Sandıklar Recep Tayyip Erdoğan diye patlayacak. 2023 gençlerin ve AK Parti'nin seçimi olacak.Bir kez daha Cumhurbaşkanımızın büyük bir oy teveccühüyle seçildiği seçim olacak. Bu noktada gençlerin kararlılığı da gayet yerinde. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlerle hem 2023'e hem de 2053 vizyonuna emin adımlarla ilerliyor."şeklinde konuştu.