Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye başkan adaylarının sayısı 5’e yükseldi. 

İş Adamı Oruç Gül, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Gülşehir ilçesine bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. 

Dün Gülşehir’de ilçe seçim kuruluna giderek müracaatını yapan Oruç Gül, “Bizim Gülşehir'e hizmet sevdamız var. Aday olmam yönündeki baskılara kayıtsız kalamazdım.” dedi.

Gül, 31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın desteğini istiyorum. Bu yarışa, bu sevdaya, emeğini, yüreğini, gücünü, desteğini, koyacak olan değerli kardeşlerim, hanımefendiler, beyefendiler, sevgili gençler, güzel ilçemin güzel insanları, iyi olmak kolay olandır, zor olansa adil olmaktır, en mükemmel adalet ise vicdandır. Seçimde oy kullanacak olan halkımızı vicdanıyla baş başa bırakıyor, hepinizi ALLAHA emanet ediyorum. Seçim sonuçlarının şimdiden Gülşehir ilçemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.” dedi.

Oruç Gül Kimdir?

"Gülşehir'e bir başkan bana dört başkan" sloganı ile yola çıktım diyen İş Adamı Oruç Gül, 1967 senesinde Gülşehir Eski Yaylacık köyünde doğdu. Ankara'da Gürmak Makine işletmesi sahipliğini de yürüten Gül, Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Seçim çalışmaları ve projelerimi Sosyal medya hesabımdan takip edebilirsiniz.

https://www.facebook.com/oruc.gul.18