Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Ceylan, geçmişte olduğu gibi şimdi de Gülşehir bozkurtların yuvası olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdiri ile İl Ocak Başkanı Ali Türker tarafından ataması yapılan Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Ceylan, ilçede birçok alanda seferberlik başlatacaklarını ifade etti.

Başta eğitim olmak üzere birçok konuya odaklandıklarını ifade eden Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Ceylan, “kısa süre önce göreve başladım ancak, uzun süredir bu teşkilatın içerisindeyim. O yüzden hedefimiz hep ileridir. Yapacak çok işimiz var” dedi.

“Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Ocak Başkanımız Ali Türker ve beraberinde ki heyeti ilçe ocak binamızda şahsımın atamasını Gülşehir’e yaptı. Benden önceki Ümit Kılıç Başkanımızın çalışmaları gerçekten takdire şayandır. Ancak Gülşehir’de yeni bir teşkilatlanma başladı. Ümit Başkanımızın taşıdığı kutlu bayrağı devraldık ve sürekli hedeflerimize koşar adımda ilerliyoruz. Gülşehir’de hiç kimsenin şüphesi olmasın güzel işlere imza atacağız. Güçlü bir teşkilatım var. Sürekli istişare halinde olup yılmadan, yıkılmadan çalışacağız.” dedi.

“TEŞKİLATA BÜYÜK DESTEK VAR”

Gülşehir’in bozkurtlar yuvası olduğunu ifade eden Başkan Oğuzhan Ceylan, “Bu bozkurt yuvasında halkımız ile güç birliği içerisinde ilerleyeme devam edeceğiz. Şahsıma ve teşkilatıma ilk haftadan büyük destekler veren abilerimiz ve kardeşlerimiz var. Eğitimde, sporda, bilimde, teknolojide ve sayamadığımız birçok alanda Ülkü Ocaklarımız var oldu, var olmaya da devam edecektir. Gülşehir’imizde de bu alanlarda her daim en iyilerini başaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

AİLELERE ÇAĞRI

Ailelere evlatlarını Ülkü Ocakları’na gönderin çağrısı yapan Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Ceylan, “Eğer devletine, bayrağına, milletine bağlı bir nesil istiyorsanız, çocuklarınızı gönül rahatlığı ile Ülkü Ocaklarına gönderebilirsiniz.” dedi.