Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin talimatlarıyla '2023'e Doğru, Aday Belli, Karar Net' sloganıyla başlatılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısının Derinkuyu ve Acıgöl'den sonraki durağı Nevşehir'in Gülşehir ilçesi oldu.

Gülşehir Belediye Düğün Salonunda toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını yapan MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya; " Allah'ımıza şükürler olsun nerede bir üç hilal varsa, bir sancak varsa milyonlarca sevdalıları, gönüldaşları hep birlikte bu üç hilalimizin sancağımızın altına toplanıyor. Milliyetçi Harekat Partisi başta liderimiz olmak üzere biz onun dava arkadaşı, yol arkadaşı olarak her zaman devlet dedik, millet dedik, bayrak dedik, ezan dedik. Karşılıksız bu ülkeyi seviyoruz" dedi.

Başkan Kaya'nın ardından katılımcılara hitap eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Öncelikle Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Nevşehirli Hemşerilerime ve kıymetli haziruna muhabbetlerini ve selamlarını iletmek isterim. Bugün müstesna bir yerde, sadece Türkiye için değil, başta Türk dünyası olmak üzere bütün dünya için büyük önem arz eden topraklardayız.  Siz kıymetli Nevşehirli hemşerilerimin de katılımıyla gerçekleştirilen Kayseri mitinginden sonra Nevşehir’den 2023 seçimlerine hazır olduğumuzu haykırmak için buradayız. 

2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

2023 milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili sayısını liderimizin deyimiyle “en çoklaştırmak” da nihai hedefimizdir. 6+1’lik yapılanma gibi kafamız karışık, aklımız bulanık değildir.

Milletimiz bugün iki ayrı siyaset tarzıyla karşı karşıyadır: Bir yanda Cumhur ittifakının eser ve hizmet siyaseti, diğer yanda 6+1 yapılanmasının iftira ve yalan siyaseti. Ortak bir siyasi eylem ortaya koyamayan, bir paydada buluşamayan, ülkenin ve milletin geleceği konusunda bir proje üretemeyen, motivasyondan uzak sözüm ona bir birliktelik.." dedi.

Kılıç; "MHP’nin derdi vatan, 6+1 yapılanmasının derdi sonucu ne olursa olsun hükümeti devirmek, MHP’nin derdi millet, 6+1 yapılanmasının derdi HDP’ye şirin gözükmek, onun isteklerini yerine getirmek,

MHP’nin derdi FETÖ ile mücadele, 6+1 yapılanmasının derdi FETÖ’cüleri tekrar devletin içine sokmak,MHP’nin derdi milletimizin huzur ve refahı, 6+1 yapılanmasının derdi huzursuzluk ve kargaşa, MHP’nin derdi bütün Türk dünyası, 6+1 yapılanmasının derdi şahsi çıkarlarıdır.

Cumhur ittifakı net, millet ittifakı muğlaktır.

Zillet İttifakı, adayını açıklamak için yabancı misyon şefleri, istihbarat ajanları ve Kandil’in sözcülüğünü yapan hainlerden haber beklemektedir.

Sorarım sizlere birbirine güvenmeyen bir ittifak Türk milletine güven verebilir mi?

Sorarım sizlere, daha kendi arasında anlaşamayan, kendi sorunlarına çare bulamayan birbirine benzemez 6+1 yapılanmasının milletin sorunlarına çare bulması, milletin geleceğine yön vermesi mümkün müdür?

Kıymetli hemşerilerim, değerli dava arkadaşlarım,

Sizlerin de malumu olduğu üzere kısa bir süre önce CHP, HDP ye bakanlık verilmesinin söz konusu olabileceğini söyleme gafletinde bulunmuştur.

Bu, -Allah göstermesin- Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bakanlıklarına terör örgütü üyelerinin yerleştirilmesi demektir.

Bu, -Allah göstermesin- devletimizin temellerine konacak dinamit demektir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu parti olan CHP, meşum ellerin denetimine girerek kökünden ve kimliğinden tehlikeli ölçülerde kopmuş, Atatürk’ün partisi olduklarını savunanlar onun ilke ve değerlerine hakaret eder, duruma gelmişlerdir.

Ne zaman ülkemizin tam bağımsızlığı, üretici kabiliyeti noktasında kendisine olan güveni ortaya koyulacak olsa türlü bahanelerle engel olmak yine bu zihniyetin en önemli işi olmuştur. 6’lı grubun zihniyeti aynı. Milletimize karşı toplanmalarının ve birleşmelerinin nedeni aynı. Cumhur ittifakına karşı yuvarlak masaların çevresinde toplamalarının sebebi kafalarının içerisinde yer alan dış kaynaklı yıkıcı ve iç kaynaklı bölücü destekçilerin istediği zilletin yöneteceği Türkiye’dir.

Sağduyu ve feraset sahibi aziz milletimiz bütün olanların farkındadır. Gerçekleri gören ve gelişmeleri yakinen takip eden aziz milletimizin 2023 seçimlerinde 6+1 yapılanmasına gereken cevabı vereceğinden eminiz. Kimin kiminle yol yürüdüğünü, nasıl bir gizli planın içinde buluştuğunu, birbiriyle benzemez görünürde altı gizli ortak HDP’ yi bir araya getiren ve bir paydada buluşmalarını sağlayan asıl faktörlerin neler olduğunu her insanımız, milli ve manevi hasletlerle bezenmiş her vatandaşımız artık gayet iyi bilmektedir.

Uğraşmaları boşunadır. Aziz milletimiz PKK, FETÖ ve kazanmak için gizli olarak görüştükleri Avrupa ve Amerika destekli sivil toplum örgütü görünümlü strateji dernekleriyle, terör örgütleriyle bağlantılı bu kör ve sağır ittifakın gerçek yüzünü görmüştür.

Belediyecilik ile devlet yönetme kavramlarını birbirlerine karıştıran CHP ve destekçisi İP uzun zamandır Cumhurbaşkanı adaylığı noktasında bir karara varamamış, Cumhur ittifakına ve adayı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a karşı bu uğurda herkes ve her türlü grup ve zihniyetle anlaşır, gerekirse desteklerini alırız düşüncelerini sürdürmüşlerdir.

Millet İttifakının “Hükümet gitsin, cumhurbaşkanı gitsin” her yer güllük gülistanlık olacak, her dert bitecek, herkes uçacak, her derdin çaresi biziz, şeklinde açıklamalarına eminim kendilerinden başka hiç kimse, hatta kendileri bile inanmamaktadır.

Unutulmasın ki, yiğit Mehmetçiğimizin, güvenlik güçlerimizin canları pahasına dağlarda ele geçirdiği stratejik üstünlüğün TBMM’nde kaybına göz yummamız MHP olarak mümkün değildir.

Vakit, 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde partimizi destekleyerek çok güçlü bir şekilde TBMM’de yer almasını sağlama vaktidir.

Vakit, Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhur’un zaferi için irade gösterme vaktidir.

2023 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü bir şekilde parlamentoda bulunması demek, milletimizin en iyi şekilde temsil edilmesi demektir. MHP güçlü olursa Türkiye güçlü olacak, Türkiye güçlü olursa Türk dünyası dünya siyasetinde daha da güçlü ve etkili olacaktır.

MHP’nin güçlü olması demek; milletimizin, devletimizin yaşaması, ülkemizin birlik beraberliğine, huzur ve refahına göz dikenlerin amacına ulaşamaması demektir.

MHP’nin güçlü olması demek; kargaşa ve kavgadan beslenen, 6’lı masa ortaklarının dağılması ve yok olması demektir. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi istikrar ve güven demektir.

Kökü dışarda olan bölücü örgüt PKK’nın bitirilmesi sınırlarımızın tam olarak güvenlikli hale gelmesi, terörle mücadele için harcanan paraların memleketin kalkınması için harcanması Türkiye’nin daha da büyümesi ve zenginleşmesi demektir.

 Terörle mücadele sırasında harcanan enerjimizin memleketimizin kalkınması için harcanması demektir.

Cumhur İttifakının 2023 seçimlerinde galip gelmesi demek; her alanda sözü dinlenen ve lider ülke Türkiye yolunda kat edilecek büyük bir merhale demektedir.

İşte bu nedenlerle; Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakının hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hem partimiz için hem de Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanabilmesi için yılmadan, yorulmadan Sayın Genel Başkanımızın çizdiği hedeflere doğru koşuyoruz.

Bizim Adayımız Belli, Kararımız Nettir!

Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizi tekrar selamlıyor, toplantımızın, partimiz, camiamız ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sağ olun, var olun. Allah’a emanet olun!''" ifadelerini kullandı.

Gülşehir Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK üyesi Emrullah Türe, MDK üyesi Emin Alper Öztürk, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi,Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, Gülşehir ilçesinin Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluş başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının akşam bölümü ise Nevşehir Ticaret Borsasında yapılacak.

Yarın ise, Ürgüp, Avanos ve Kozaklı ilçeleriyle tamamlanacak.