Nevşehir’in sevilen isimlerinden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Avukat Fazlı Koç, seçim çalışmaları esnasında Gülşehir’e çıkartma yaptı. 
Kendisinin de memleketi olan Gülşehir ilçe merkezinde esnafları tek tek gezerek sohbet eden Avukat Fazlı Koç’u, halk adeta bağrına bastı. Artık Gülşehirli bir vekil istediklerini ifade eden Gülşehir halkı, Avukat Fazlı Koç’un milletvekilliği görevine layık olduğunu ifade ettiler. 
Samimi bir ortamda tek tek esnafları ziyaret ederek onlar ile uzun uzun sohbetler eden MHP adayı Koç, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim propagandasını anlatarak, 24 Haziran seçimlerinde partisine oy istedi. 
Gülşehir’de son seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin birinci parti geldiğini ve bundan da gurur duyduklarını ifade eden Milletvekili adayı Fazlı Koç, “Memleketime güvenim tamdır. Allah’ın izni ile Gülşehir ve tüm ilçelerimizde birinci parti çıkma hedefindeyiz. Güler yüzlü insanlarımıza bizleri en iyi şekilde ağırladığı için sonsuz teşekkür ederiz” dedi.