İşte bu haseple Tüm yurt genelinde olduğu gibi kabuk değiştirmeye hazırlandığı ifade edilen Hünkar Hacıbektaş ı Veli diyarı Hacıbektaş ilçemizde vatandaşlar bu defa AK Parti demeye ve denemeye hazırlandığı ifade ediliyor.

Tam da Hacıbektaş ı Veli Anma Törenleri arafesinde Nevşehir ve Hacıbektaş kamuoyunda "Hacıbektaş İlçesinde AK Parti " gerçeği konuşulduğu bu günlerde Yerel Seçimlerde AK Parti den Hacıbektaş ilçesi için Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı nı daha önceden açıklayan Alper Tunçbilek FİB Haber merkezimize önemli açıklamlarda bulundu.

AK Partiden Hacıbektaş Belediye Başkan Aday Adayı Alper Tunçbilek, Büyük Gönül Diyarımız Hacıbektaş ilçemizde hemşerilerimizin Hizmete doymasını istiyoruz.Artık tamda zamanı diyerek güzel Hacıbektaş ilçemizde AK Parti hizmetlerini getirmek istiyoruz.
Mevcut haliyle gittikçe küçülen hiçte hak etmediği ölçüde üzerinde basit ve küçük hesapların yapıldığı iş istihdamı olmadığından her yıl göç veren bu ilçemizi Bir Dünya markası yapmak hak ettiği hizmeleri getirmek düşüncesi ve hedefiyle Hacıbektaş ilçemizin bir gönül eri olarak özünde sevdalı bu topraklara ve güzel insanlarına hizmet etmek için bende varım diyorum dedi.

Tunçbilek ayrıca AK Parti’nin 12. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla birde mesaj yayınladı...

“Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk siyasi ve demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. 
Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler katmıştır.

Partimiz, kurulduğu günden bugüne kadar Cumhuriyet tarihinde eşine rastlanmayan şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletin kendisi olmuştur. Kurulduğu günden bu yana üç genel ve iki yerel seçimde her iki kişiden birinin oyunu, onayını almış bir parti gerçekten milletin ta kendisidir.

11 yıllık iktidarı süresince, eğitimde, sağlıkta ve ekonomide yapılan tüm reformların yanında dış politikadaki artan çalışmalarımız, bunun apaçık göstergesidir.

Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayışımız var. Hamdolsun. Ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını saygı, sevgi ve hayranlıkla kutluyor, partimizin 12. kuruluş yılının ülkemize, milletimize ve demokrasimize çok uzun yıllarboyu hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.