Nevşehir’de 2 dönemdir Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olan Avukat Fazlı Koç, 24 Haziran seçimlerinde de partisinden aday adayı oldu. Fazlı Koç, neredeyse her sektörde at koşturuyor. 
Nevşehir’de “Halkın adamı” olarak tanınan ve birçok kesim tarafından sevilen Fazlı Koç’a vatandaşlar büyük bir teveccüh gösteriyor. Nevşehir’in Gülşehir ilçesine bağlı Yakatarla köyü doğumlu Fazlı Koç, Gülşehir merkezde yaşayan anne ve babası ile sık sık zaman geçirmeyi de ihmal etmiyor. 
Koç, avukatlık mesleğinin yanı sıra, turizm işletmeciliği, siyaset,  esnaflık ve tarım ile de uğraşıyor. Turizm sektöründe birçok yatırıma imza atan Fazlı Koç, Nar Beldesine ilk butik oteli yaparak turizme adeta güneş gibi doğdu. 
Nevşehir halkı Fazlı Koç’un siyasette ki dik duruşunu da seviyor ve destekliyor.  Belki ilk sıraya dahi konacağını düşünmeden partisi ve MHP için ülkenin geleceği için safını dik tutuyor.
Her zaman ve her ortamda üretken ülke ekonomisinin destekçisi olduğunu ifade eden Fazlı Koç, Ülkemizin kurtuluşunun üreten ve milli ekonomiye bağlı olduğunu söyleyerek, üretmeyen toplumun bağımlı kalacağını, bunun içinde Nevşehir’e de üretimin artması gerektiğini beyan ediyor.