NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Dr. Fatih Yakut, Memur-Sen İl Temsilciliğini ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Beraberindeki bir heyetle Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Dr. Fatih Yakut’u Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri sendika binasında ağırladı.

Ziyarette konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Dr. Fatih Yakut, “Seçim sürecinde toplumuzun her kesimini ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Bu esnada Nevşehir’imizin en önemli dinamiklerinden biri olan Eğitim-Bir-Sen Şube başkanlığını ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Aynı davanın eri olmak bizleri mutlu ediyor. Eğer bize görev verilirse Nevşehir için yapacağımız çalışmalarda öncelikle sivil toplum kuruluşlarımızla istişarelerde bulunacağız. O istişarelerimizde sendikamızdan da faydalanmak istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının görüşlerinin içerisinde barınmadığı bir hizmetin tam manasıyla bir hizmet olmayacağını, yarım olacağını düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.

7 Haziran’da yapılacak seçimlerin memleketimiz ve Nevşehir için hayırlara vesile olmasını temenni eden Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ise; “7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Nevşehir’den, AK Parti’den aday adayı olan Dr. Fatih Yakut’a bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler sendika olarak bundan önce süreçte üzerimize düşen görev bilinci ile hareket ettik. Bizler daha önce olduğu gibi bugünde her zaman milli iradenin yanında olduk. Bundan sonraki süreçte kendilerine başarılar diliyoruz. 2015 seçimlerinin memleketimiz için Nevşehir’imiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.