AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Acıgöl ilçe teşkilatının 'Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.
 

Toplantıda sonrası kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, "Acıgöl ilçe teşkilatımızın 'Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'na İl Başkan Yardımcım ve ilçe koordinatörlerim ile misafir olduk. Teşkilatımızla gündem ve teşkilat çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunduk. 2023 yolunda belde, ilçe, gençlik, kadın kollarımız tüm kademelerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Misafirlerliği için Acıgöl İlçe Başkanım Rafet Yiğittekin ‘e ve nezdinde teşkilatına teşekkür ederim." dedi.

Toplantıda AK Parti Acıgöl İlçe yönetim kurulu üyelerine hitap eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Samimiyetle çıkılan yolda engelleri kaldıran, sorumluluk bilinciyle attığımız her adımda bize yardımcı olan, sevgiyle yaklaştığımız herkesin gönlünde iz bırakmamızı sağlayan siz yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Şükürler olsun AK Parti hükumetiyle birlikte ülkemiz devrim niteliğinde her alada büyük bir değişim ve dönüşümü yaşadı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde sağlıktan ulaşıma, savunma sanayinden eğitime pek çok alanda büyük işler başardık. Bu güzel vatan için bölgemizde ve dünyada devasa kazanımlar elde ettik. İnşallah bundan sonra da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olmaya devam edecektir. Saha çalışmalarımızda bunları vatandaşlarımıza çok iyi anlatmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Toplantının ardından yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli istişareler yapılmasının ardından sona erdi.