Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Nevşehir  İl Başkanlığı görevine atadığı avukat Mustafa Rauf Yanar, kendisine gönderilecek kutlama çiçeği yerine Kızılay aracılığıyla Arakan’da ki zulüm altında bulunan Müslümanlara yardım yapılması çağrısında bulundu.

Yarın sabah saat 09.00’da düzenlenecek bir törenle AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı koltuğuna oturacak olan Mustafa Rauf Yanar, kendisine gönderilecek tebrik amaçlı çiçekler yerine, vatandaşların Kızılay vasıtasıyla Arakan’da Budistlerin zulmü altında zorluklarla boğuşan Müslüman kardeşlerimize bağış yapılması çağrısında bulundu.

"Tebrik Çiçekleri Arakan Halkının Yüzünde Açsın..." 
Çiçek göndermeyin, Arakan'a yardım yapın...
Yanar; “AK Parti teşkilatları olarak hassas olduğumuz bir başka konuya daha değinmek istiyorum. İl Başkanlığına atanmam vesilesi ile çiçek gönderme nezaketinde bulunan ve bulunacak olan bütün Kamu kurum ve kuruluşlarımızı STK’larımızı eş, dost ve arkadaşlarımızı Kızılay vasıtasıyla Arakan’ın hesabına yardım yapmaları konusunda ricada bulunmak istiyorum. Hem Arakan’da yaşanan insanlık zulmüne dikkat çekmek hem de hep birlikte bu insanlık dışı zulme sessiz kalmamak için desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.