AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar adına Twitter’da #Türkiyeninengençİlbaşkanı @avyanar hashtag ile açılan konu başlığı, kısa sürede binlerce kez paylaşılarak Trend Topic listesine girdi.TT oldu,

AK Parti İl Başkanlığına atandığından bu yana halkla iç içe olan ve  yaptığı çalışmalarla kısa sürede Nevşehir halkının takdirini kazanan İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, sosyal medya paylaşım sitesi Twitter'da açılan #Türkiyeninengençİlbaşkanı gündemiyle Trend Topic listesine girdi. Kısa sürede binlerce kişi Yanar'ı Twitter'da #Türkiyeninengençİlbaşkanı hashtag ile paylaşarak, Nevşehir gündeminin bir numarasına oturttu.

Paylaşımların büyük kısmını ise AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'ın en genç il başkanı olarak Gülüşünü Türkiye'nin geleceğinin aydınlık günlerin beklediği şeklinde yorumlanarak, birlik ve beraberlik adına Genç İl Başkanı Yanar'a sahip çıkan yazı notları oluşturdu.

Twitter’da günün en çok konuşulan, ilgi gören ismi olan İl Başkanı Yanar'da, TT (Trending Topic) listesinde yer almasının ardından atılan tweetlere karşılık, "Kadirşinas Nevşehir halkının şahsıma gösterdiği teveccühe müteşekkirim. Bu sahiplenme, birlik ve beraberlik, Nevşehir'imize çok daha büyük hizmetlerin gelmesine vesile olacaktır" yanıtını verdi.

Türkiye'nin en genç İl Başkanı M.Rauf Yanar'a olan sevgi ve saygıları içeren paylaşımlar an itibarıyle Twitter’da #Türkiyeninengençİlbaşkanı @avyanar hashtagine destek çığ gibi büyüyor...