AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nın 7. Olağan Kongresi, Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’den canlı bağlantıyla katıldığı kongreye, Genel Başkan Yardımcısı Çevre Şehir Ve Kültür Başkanı Sayın Çiğdem Karaarslan, 24.Dönem Samsun Milletvekili Geçmiş Dönem Gençlik Ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç Ve 27.Dönem İstanbul Milletvekili-Teşkilat Başkan Yardımcısı Sayın Halis Dalkılıç, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ile çok sayıda partililer katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, partisinin Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Nevşehir 7. Olağan İl Kongresi'ne katılarak konuşma yaptı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ; "İnandığımız Yolda AK Dava Yolunda Durmadan Yorulmadan Yürümeye Devam... AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılım sağladığı 7. Olağan İl Başkanlığı Kongremizi büyük bir coşku ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Görevi devreden Başkanıma ve Yönetimine yapmış oldukları çalışmalar İçin teşekkür ediyor, görevi devralan Başkanımız Ali Kemikkıran ve Yönetimine başarılar diliyorum. Bizleri yalnız bırakmayan İl dışından gelen misafirlerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.