Yarın yapılacak olan AK Parti Nevşehir 7. İl Kongresi öncesi salona asılan afişlerden özellikle 2 tanesinin kongreye damga vurması bekleniyor.

İşte AK Parti kongresine damga vurması beklenen o iki afiş...

İlk afişte; “Geminin tek kaptanı olur, gerisi mürettebattır. Kalbinde tek sahibi olur, gerisi teferruattır…” ~ Necip Fazıl Kısakürek ...

İkinci afişte; "Büyük Hedefleri Büyük Hayalleri İdealleri Olmayanların Geleceği De Olmaz Hayaller İle Hakikatler Arasında Sadece Azim Ve Emek İle Alın Teri Vardır."  Recep Tayyip Erdoğan

AK PARTİ'DE, "Hiç kimse vazgeçilmez değildir" 

Evet, aslında hayatın gerçeğide öyle değilmidir. Kimse vazgeçilmez değildir! Verilen şansları iyi kullananlar ile yola devam edilirken, bu şansı kullanamayanlarlada yollar ayrılır. Unutulmasın ki kimse vazgeçilmez değildir; nitekim insan, her gün bal bile yese bıkar! 

Siyasetçi çöplüğü "Kendini bulunmaz hint kumaşı sananlarla dolu..."

AK Parti, daha doğrusu AK Parti Genel Başkanı Sayın Tayyip Erdoğan, epey zamandır dillendirdiği bir süreci hem partinin teşkilatlarında (il, ilçe) ve hem de yerel yönetimlerde (belediyeler) başlattı. O, sebebini, nezaketinden dolayı ‘yorgunluk’ diye ifade etse de, konu siyasi olunca, ister istemez değişik manalara çekiliyor. Ama görülüyor ki, Erdoğan, yeni dönemde yanlış yapanın gözünün yaşına bakmaksızın sonucu ne olursa olsun fişini çekmekte kararlı. Zira, yaklaşık 20 yıllık partinin büyük hedefleri var bu hedefle yol yürürken artık önüne engel olacak her kim olursa olsun hatasında geri adım atmadan yollar ayrılıyor. Zaman içinde görülüyor ki, şuana kadar bu konuda aldığı kararlarında çoğu kez hiç yanılmadı.

Ayrıca AK Parti,
kendisinin sıradan bir parti olmayıp bir dava partisi olduğunu iddia ediyor. Böyle bir iddianın sahiplerinin davalarına sahip çıkması ve hepsinden önemlisi dava insanı olmaları gerekmez mi?
Ki, o davanın temelinde de görev istenmez, verilir
anlayışı vardır.
Ayrıca, o seçilmişler, acaba kendileri mi seçilmiş yoksa partileri mi onları seçmiş ve partili olmaları mı onları seçtirmiş?! Siyaset çöplüğü şuan "Kendini bulunmaz hint kumaşı sananlarla dolu..."
Kerameti kendinden bilip, vazgeçilmez olduğunu düşünenlere siyaset yolu mu kapandı veya kapatılıyor?
Halep oradaysa, arşın burada! Bu işler öyle hoplamak zıplamakla olmaz...