Nevşehir AK Parti'den Açıklama: 13 Yılda Türkiye Yeniden İnşa Edildi... Bugünümüz ve Yarınlarımız için çocuklarımız için , İstikrar İçin , Yeni ve Güçlü bir Türkiye için ; "Tek Başına İş Başına" ...

Türkiye’nin kaderini belirleyecek 1 Kasım seçimine bir gün kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Heyeti, 1 Kasım seçiminin Türkiye’nin geleceğini kurtaracak bir seçim olduğunu ifade ederek, vatandaşın istikrar istediğini belirttiler.


13 Yılda Türkiye Yeniden İnşa Edildi

Nevşehir'in Kararı Büyümenin Devamı olacak inşallah diyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver  www. fibhaber. com'a yaptığı açıklamasında13 yıllık iktidarlığı ile Türkiye’yi adeta şaha kaldıran AK Parti’nin çalışmalarını aktardı.

13 yıl önce AK Parti’nin Türkiye’nin üzerine adeta bir güneş gibi doğduğunu belirten Tanrıver, “Türkiye bugüne kadar ne gördüyse hep tek başına iktidarlık dönemlerinde gördü. Bunların en güzel ve en başarılı örneklerinden birisinin de 2002 yılında tek başına iktidar olan ve 13 yıl boyunca iktidarda kalan AK Parti’dir.

Bugün arkamıza baktığımızda bu 13 yıl içerisinde onlarca güzel şeyler olmuş ki, Türkiye’miz adeta yeniden inşa edildi. Kimsenin ekmek telaşı, iş telaşı veya her hangi bir telaşı yoktu. Herkes işinde gücünde giderken, Türkiye’mizde hızla gelişip refahını artırıyordu. Ancak 7 Haziran’dan sonra yaşananları hepimiz gördük. Ortalığı karıştırmak isteyenler var. Ülkenin yükselmemesi, huzur ve güven içinde olmaması için ortalığı karıştırmak isteyenler var. Biz ise şimdi bunun önüne geçmek için çalışıyoruz. Türkiye’mizi yeniden huzur ve refaha kavuşturmak için çalışıyoruz. Allah izin verirse 2 Kasım sabahı yeniden huzur ve güvenimize kavuşup, hep birlikte işimize, gücümüze bakarak ülkemizi hızla geliştirme yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Vatandaş Kararını Vermiş, İstikrar Diyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider, 1 Kasım seçimi için yaklaşık 1,5 aydır gezdiklerini belirterek, vatandaşın kararını vermiş olarak gördüklerini söyledi. 7 Haziran seçiminden sonra yaşanan bazı sıkıntıların vatandaş tarafından iyi analiz edildiğine değinen Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider, vatandaşın tek bir istediği olduğunu ve onunda istikrar olduğunu kaydetti. 7 Haziran seçiminin ardından her kesim vatandaşın yaşanan sıkıntılardan dertli olduğunu dile getiren Gizligider, “Yaklaşık 1,5 aydır girmediğimiz cadde sokak, sıkmadığımız el kalmadı neredeyse. Yaptığımız seçim çalışması kapsamında hemen her vatandaşımızı dinledik. Hepsinin sıkıntısı aynı. 7 Haziran sonrası vatandaş öyle bir analiz yapmış ki, neyin ne olduğunu gayet iyi anlamış. Şimdi ise istikrar istiyoruz diyor” dedi.

Sağlık Alanında Adeta Çığır Aştık

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, bugün de vatandaş ve esnaflarla buluştu. Burada mesleği ve uzmanlık alanı gereği sağlık alanında yapılan çalışmalara değinen Açıkgöz, vatandaşlarla tek tek görüşerek AK parti iktidarı ile sağlıkta gelinen noktaları anlattı. Bugün Türkiye’nin sağlık sisteminin uluslararası sağlık sistemlerine örnek teşkil ettiğini ve bugün Almanya’nın bile Türkiye’nin sağlık sistemini uygulayamadığını ifade eden Açıkgöz, “Allah aşkına, şimdi şöyle dönüm geçmişimize bir bakalım. Ben çok iyi hatırlıyorum ve sizlerden illaki hatırlarsınız. Bizler, tedavi olmak, ilaç almak veya bir iğne yaptırmak için günlerce hastanelerde sıra beklerdik. İnsanlar poliklinikler önünde uzun uzun kuyruklar oluştururdu. Hastaneye hafif hasta olarak gelir ve ağır hasta olarak çıkardı. Herkes istediği gibi, istediği doktora gidebiliyor. Birçok ülkede alt basamak hastaneler sevk yapmadan tıp fakültelerine bile gidemiyorlar. Ama bizde böyle değil. Herkes istediği zaman istediği doktora gider ve istediği zaman anında ilaçlarını rahatlıkla alıyor. Türkiye’yi yeniden eski günlerine çevirmek istiyorlar. Hem iç mihraklar, hem de dış mihraklar bunun için uğraşıyor. Ama buna izin vermeyeceğiz inşallah. İlk günkü aşkla hep birlikte Türkiye’mizi kurtaracağız” diye konuştu.

Türkiye Ne Kazandıysa Tek Başına İktidarla Kazandı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise vatandaşın tek başına iktidar istediğini söyledi. Türkiye’nin koalisyon dönemlerine değinen Göktürk, koalisyon dönemlerinin Türkiye için zulüm olduğunu belirterek, “Türkiye ne gördüyse tek başına iktidar döneminde gördü. Tek başına iktidar bir ülke için her zaman önemli. Bugün geçmişe baktığımızda görüyoruz ki Türkiye hep tek başına iktidar ve istikrarla büyümüş, gelişmiş ve ilerlemiş. Ancak tek başına iktidarlık sürecinden sonrası baktığımızda da hep tek başına iktidar döneminde kazandıklarını koalisyon dönemlerinde kaybetmiş. Şimdi bir seçime gidiyoruz. Bu seçim aslında Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir seçim. Vatandaş tek başına iktidar diyor. Biz bunu gördük. Şimdi baktığımız da ise tek başına iktidar olacak tek bir parti var oda AK Parti. O yüzden, bu istikrarın devam etmesi, Türkiye’nin yeniden eski huzur ve güvenli günlerine dönmesi için bu iktidarın, yani AK Parti’nin tek başına iktidar olup yolumuza devam etmemiz lazım” şeklinde konuştu.