İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir’in Kozaklı ilçe meydanında halka seslendi.

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı-Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kuzeyli ve önceki seçimde İYİ Parti Nevşehir Milletvekili adayı Musa Ertaş'ında yer aldığı proğramda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ilçe meydanında vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Kozaklı'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Nevşehir'deyiz...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kozaklı'da; ''Memleketi yangın yerine çevirdiler.'' diyen gençler de, ''Biz üretmeyelim mi?'' diyen çiftçi de sandığı bekliyor. Milletimizi çaresizliğe, umutsuzluğa, hayal kırıklığına mahkûm edenler gidiyor...

Hükümetin ekonomi ve tarım politikalarını eleştiren Akşener, vatandaşların çok zor şartlarda geçimini sürdürdüğünü söyledi.

Ziyaret ettiği her yerde Çiftçilerin elektrik faturalarından yakındığını ifade eden Akşener, mikrofonu verdiği vatandaşlarında görüşlerini aldı.
 

AYDIN :'NEVŞEHİR'DEN SEVGİLERLE'

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı-Ankara Milletvekili Koray Aydın yaptığı açıklamada; "Esnaf ziyaretleri için Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'le geldiğimiz Kozaklı'da ilgi yoğun. Milletimiz İYİ Parti'yi, liderini ve kadrolarını umut olarak gördüğünü, açıkça ortaya koyuyor. Milletimiz bize güveniyor." dedi.

Kozaklı ilçesinde proğramını tamamlayan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Avanos ilçesine hareket etti.