Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özkan, İYİ Parti ve CHP Nevşehir İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret etti.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler dolayısıyla FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret eden Millet İttifakı’nın Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özkan, Nevşehir için çok önemli projelerinin olduğunu önümüzdeki günlerde de projelerin kamuoyuna yansıtacaklarını ifade etti.

Hangi partiden olursa olsun, hangi görüşten olursa olsun kapılarımız tüm Nevşehirli vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır diyen  Özkan, 'Umarım halkımız 31 Mart tarihinde bizi Belediye Başkanlığına taşırsa Bu Projelerimizi Hayata geçirmek için çalışacağımızın bilinmesini isterim’ dedi.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Adayı Özkan'a çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar diledi.

MEHMET ÖZKAN KİMDİR

1960 Nevşehir Doğumlu. İş hayatına 1977 yılında Nevnak AŞ de başladı. 1989 yılında Nevşehir Belediyesinde çeşitli görevlerde bulundu. 1997 de Nesteks AŞ ye personel müdürü olarak başladı. Oradan 2006 yılında emekli oldu. Şuan İnşaat sektörüyle uğraşıyor… 2014 Yerel seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan aday adayı olmuştu.