Heyette İl başkanı Serkan CANPOLAT, Milletvekili adayları Musa ERTAŞ, Fatih Mehmet ŞAHİN ve Hüseyin SEVİNDİK ve İyi parti teşkilatı yer aldı.

Dün 25.05.2018  Nevşehir Sanayi sitesinde esnaf ile buluşan vekil adaylarından Musa ERTAŞ, Esnafın halinden esnaf anlar diyerek büyük bir coşku ile karşılandı. Esnafın sıkıntılarını dinleyen ve onlar için herşeyi İYİ yapmaya geldiklerini belirttiler.

Daha sonra Topaklıya giden iyi parti heyeti Cumhurbaşkanı Adayı Meral AKŞENER’i karşıladı. Topaklı Belde teşkilatında halk ile konuşuldu ve TAMAM dediler.

Programa hız kesmeyen ekip Gülşehir’e geçerek parti binasında iyi partililer ile seçim değerlendirmesi yapılarak, Gülşehir esnafını ziyaretleri gerçekleştirildi, esnafın sıkıntıları dinleyen heyet, onlar için yapılacak düzenlemeler hakkında bilgi verdiler. Teveccüh ile karşılanan heyet TAMAM sözü alarak yüzleri gülen bir şekilde Gülşehir’den ayrıldı.

İftar programı içinde Tuzköy belediyesinin düzenlemiş olduğu, iftar programına katılan heyet, Tuzköy’de seçim konuşması yaparak, halkın desteğini aldılar.