İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Alihan Kuzeyli, Emine Kahraman ile Uçhisar Kaya otel bahçesinde düzenlenen göz kamaştırıcı nikah töreniyle dünya evine girdi.

Emine ve Alihan Kuzeyli Çifti bir ömre “Evet” dedi 

Kahraman ve Kuzeyli ailelerinin değerli evlatları Emine ve Alihan Kuzeyli çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Kuzeyli çiftini bu en mutlu günlerinde, İYİ Parti Nevşehir teşkilatı tam kadro yer alırken, eski Nevşehir İYİ Parti il Başkanı Ömer Ay, Eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İş İnsanı Musa Ertaş, Avukat arkadaşları ile Kayseri, Ankara, İstanbul ve Nevşehir'den katılan davetlilerle her iki ailenin çok sayıda eş dost ve akrabaları yalnız bırakmadılar.

Davetlileri kapıda karşılayan Kahraman ve Kuzeyli aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler. 

Rüya gibi geçen düğün töreni sonrası mutlulukları gözlerinden okunan günün kahramanları Emine ve Alihan Kuzeyli çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dediler.

FİB HABER MERKEZİ olarak Kahraman ve Kuzeyli ailelerini tebrik ediyor, hayatlarını birleştiren Emine ve Alihan Kuzeyli çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Foto: Öztürk Media / Ahmet- Utku ÖZTÜRK

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com
0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı