Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti’nin uzunca bir süredir hazırlıkları devam eden Genel Merkez binası Ankara’da hizmete açıldı.  Tüm parti yönetimi, il ve ilçe örgütlerinin hazır bulunduğu açılışa, Nevşehir'den İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Serkan Canpolat, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Doğan Demirses, Ömer Ay ve Gülşehir'den çok sayıda katılım gerçekleşti.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Serkan Canpolat parti binasında düzenlenen törenle yetki belgesini İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın elinden aldı. Yetki belgesini alan Canpolat, İyi parti Nevşehir il binamız şuan tadilatta önümüzdeki hafta Allah kısmet ederse açılışını gerçekleştireceğiz. Şimdiden İyi Partimizin, Tüm Nevşehirimize ve Ülkemize Hayırlara Vesile Olmasını diliyorum. İl Başkanlığı görevimde de Allah mahçup etmesin dedi.



Çankaya ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi, 2120. Cadde'de bulunan Genel Merkez binasının açılış töreni miting havasında gerçekleşti.

Akşener, mevcut partilerinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçen belediye başkanlarına rozetlerini taktı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "İYİ Partimizin Genel Merkezi genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin katılımlarıyla açıldı. Binlerce iyi insan ülkemizin geleceği için bir araya geldi. Bu harika gün için herkese teşekkür ederim."dedi.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Serkan Canpolat kimdir?
(NEVŞEHİR Serkan CANPOLAT Ziraat Fakültesi mezunu. Zirai ilaç, gübre ve tohum ticareti.)
Serkan Canpolat, 1977 Nevşehir Derinkuyu Doğumlu. İlköğretim ve Ortaöğretimini Derinkuyuda tamamlayarak Liseyi Konya ve Nevşehir Merkez'de bitirdi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Fakültesi mezunu olan Canpolat, evli ve 2 çocuk babası. 6 Yıl Yarım Kredi Kooperatifleri kurumunda çalıştıktan sonra ayrılarak Nevşehir Merkezi ve Derinkuyu ilçesinde Zirai ilaç, gübre ve tohum bayilikleri olan iş yerini açtı. Hala hazırda Nevşehir Merkezde İkamet Etmektedir.
 
İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Serkan Canpolat yaptığı açıklamada; ''Ailem 50 yıl önce Nevşehir'e gelmiş, biz 5 kardeşiz ve ben 4. sıradayım hepimiz Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde doğduk orada büyüdük. Şahsıma yapılan söylemler ve bir takım bilgi kirliliği üzerine bu açıklamayı yapıyorum. Nevşehir'de doğup büyüyen buranın ekmeğini yiyen biri Nevşehirli değilmidir. Lütfen Konuyu çarpıtmasınlar BEN NEVŞEHİRLİYİM!.'' İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Canpolat, şu İyi parti Nevşehir parti hizmet binamızı hazırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde parti binamız hizmete girdikten sonra düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile tüm bu sorulara daha detaylı açıklamalarla cevap vereğim dedi.