Atatürk Spor Salonu'daki kongrede, kayıtlı bin 116 delegeden 891'i oy kullandı. 20 oyun geçersiz sayıldığı seçimde tek aday olan Temel Karamollaoğlu Karamollaoğlu, 871 oy alarak genel başkanlık koltuğuna oturdu. 
Karamollaoğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı teşekkür konuşmasında çok çalışacaklarını ve seçimlerde herkesi şaşırtacak güzel neticeler alacaklarını ifade etti.


Temel Karamollaoğlu kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Saadet Partisi'nde yapılacak büyük kongrede tek aday gösterilecek olan Temel Karamollaoğlu kimdir? Başarılı politikacı Temel Karamollaoğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte Temel Karamollaoğlu'nun biyografisi

TEMEL KARAMOLLAOĞLU KİMDİR?


1941 yılında dünyaya gelen Temel Karamollaoğlu aslen Kahramanmaraşlıdır. Manchester Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunu olan Temel Karamollaoğlu  aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Bir süre DPT Uzmanlığı, Sanayi Bakanlığı Teşvik ve Uygulama Genel Müdürlüğü, Müsteşar Muavinliği yapan Temel Karamollaoğlu Refah Partisi Belediye Başkanlığı döneminde yaşanan Sivas Katliamı sırasındaki tavrından dolayı yoğun eleştirilere maruz kalmış ancak hakkında hiç bir dava açılmamıştır.

Daha sonra ise Refah Partisinden milletvekili seçilmiş ve siyasi kariyerine devam etmiştir.

 
  • Son olarak Saadet Partisi'nde yapılacak büyük kongrede tek aday gösterilmesi beklenen Temel Karamollaoğlu siyasi çalışmalarını bu yolda devam ettirecektir.



Haber7