AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir,  Ağıllı Köyü ile Karapınar Beldesi arasında oynanan halı saha dostluk futbol karşılaşmasında hünerlerini gösterdi...

Oldukça çekişmeye sahne olan mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, başarılı oyunuyla göz doldururken, zaman zaman tehlikeli ataklara imza attı. Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş attığı gollerle formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise teknik hareketleriyle göz doldurdu. Kazananın olmadığı karşılaşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Herkesi spor yapmaya davet eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Ağıllı Köyümüz ile Karapınar Beldemiz arasında oynanan mücadelede ter döktük. Kazanan elbette dostluk ve kardeşlik oldu. Ayağınıza sağlık beyler" dedi.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'de; "Değerli Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz yoğun proğramı arasında davetimize icabet ederek Ağıllı Köyümüz ile Karapınar Beldemizin dostluklarının pekiştirilmesi ve dostluk kardeşlik bağının dahada güçlenmesi adına düzenlenen halı saha maçımızda bizlere şeref verdiler. Maçın sonucu ne olursa olsun şüphesiz kazananı dostluk oldu" dedi.