AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş, FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile görüştü. 

Güneş, "Projelerimiz hazır, biz hazırız”

Başkan adayı Güneş, burada yaptığı açıklamasında; "Sahip olduğu bilgi ve birikimlerini sevdalısı olduğu memleketi Karapınar beldesinin yönetimi için harcamayı planladığını ve Karapınar'da başarılı hizmetlere imza atarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yükünü almak bir omuzda biz çıkmak gayreti içerisinde olacağız" dedi...

31 Mart´ta yapılacak seçimlerin hem ülkemiz hemde Karapınar beldemiz adına büyük önem taşıdığına dikkat çeken Güneş, Karapınar'ımızda yeni ve yarım kalan projelerle hizmetlerin devamı için hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum. Allah kısmet ederde seçilirsem, Beldemiz için 20 yeni projeyi hayata geçireceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Karapınarlı hemşehrilerimizin duaları, destekleri ve Allah'ın izniyle, Tevazu, gayret ve samimiyetle ‘Önce Millet, Önce Memleket’ sloganımızla gönülleri fethetmeye devam edeceğiz" dedi...

Güneş ziyarette, 31 Mart yerel seçimleri için yaptıkları çalışmalarının yanı sıra Karapınar için yapmayı planladıklarını anlattı. Karapınar, Acıgöl, Nevşehir ve ülke gündemine dair yapılan sohbetin ardından Güneş, fotoğraf çektirdikten sonra gazetemizden ayrıldı.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı yapılan ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ve teşekkür ettiğini belirtti.