AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, partisinin il binasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'yı ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'nın şehre gelip bizlere destek vermesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Kaya; "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızı ziyaret ederek İl Başkanı Başkan Mustafa Rauf Yanar ve teşkilat mensuplarımızla buluştuk. Gonülden çalışan, fedakâr bir teşkilatımız var. İnşallah onların emekleriyle Gönül Belediyeciliği kazanacak, Nevşehir kazanacak." dedi.

AK Parti Nevşehir il binasında partilileriyle buluşarak bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ise, Nevşehir'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a AK Parti'de verilen oylarla her zaman destek veren bir il olduğuna değinerek, son 24 Haziran Genel Seçimlerinde elde edilen oy oranı ile bunun göz önüne geldiğini dile getirdi.

Nevşehir'in sorunlarını bugün düzenlenen toplantıda görüşerek, milletvekilleri ve il başkanı ve belediye başkan adayı ile birlikte istişare ettiklerini aktaran Kaya, "Sayın Cumhurbaşkanımız 31 Mart Seçimleri için bizlere bir hedef koydu. Bu hedef gönül belediyeciliği hedefiydi. Bu hedefin içinde önce millet, önce memleket var. Dolayısıyla tevazu içerisinde hareket edeceğiz. Dolayısıyla tevazu içerisinde hareket edeceğiz, bütün vatandaşlarımıza, bütün gönüllere ve bütün kalplere girerek, herkesin kapısını çalacağız ve şehrin, vatandaşın ihtiyacı neyse bunları gidermek için de bizler, sizler hep beraber mücadele vereceğiz. Ben inanıyorum ki 24 Haziran'da vermiş olduğunuz desteğin daha fazlasını 31 Mart'ta Nevşehirli kardeşlerimiz ve hemşehrilerimiz, belediye başkanımıza verecektir. Bundan bizim hiçbir şüphemiz yok. Bugün Nevşehirli vatandaşlarımızı yerinde ziyaret ettik. Aslolan, vatandaşı dinleyip onun gönlünü alabilmektir. Eğer bizim, bu şehirde gönlünü almadığımız bir tek vatandaşımız varsa, gönlünü kırdığımız bir tek vatandaşımız varsa, şehri yeniden inşa etsek boşa. Biz, herkesin gönlünü almak ve kazanmak zorundayız.

İşte, 31 Mart seçimleri böyle bir seçim. Aslolan insanlara gidip, dertlerini dinleyebilmek onların penceresinden bakabilmek. Zaten siz de bunu her seferinde yaptınız, Milli bir duruş sergilediniz. O noktada bizim 31 Mart Seçimlerinde de belediye başkan adayımız Rasim Arı beyefendiye de her türlü desteği vereceğinizden eminiz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise; Genel Başkan Yardımcımız Dr. Betül Sayan ile AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda teşkilatımızla bir aradayız. “Milletimizin partisi, AK PARTİ milletimizin 31 Mart’taki yeni zaferi için çalışmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde Önce Millet Önce Memleket" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; "Genel Başkan Yardımcımız Dr. Betül Sayan İl başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilatımız ile bir araya gelip 31 Mart Yerel Seçimler hakkında istişarelerimizi gerçekleştirdik. Sevdamız Nevşehir için Durmak yok yola Devam diyoruz..." dedi.