Çeşitli ziyaretler ve programlara katılmak üzere Nevşehir'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya,Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik başlattığı, “Zeytin Dalı Harekâtı”nda yaşanan patlama sonrasında sol bacağını kaybederek gazi olan Nevşehirli Uzman Çavuş Zeki Didinmez'i evinde ziyaret etti. 

Kaya'ya, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç eşlik ettiler.

Nevşehirli Gazi Zeki Didinmez'i Cevher Dudayev Mahallesi’ndeki baba ocağında ziyaret eden Kaya, Afrin gazisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Kaya, "Nevşehirli Zeki Didinmez, ülkemizin bekası, milletimizin huzuru için yapılan Afrin operasyonunda gazi olan kahraman kardeşimiz. Nevşehir'de ziyaret edip hatrını sorduk, şükranlarımızı ilettik. Allah, vatan için, ezan için, bayrak için mücadele eden tüm kahramanlarımızdan razı olsun" dedi.

MİNNETTARIZ

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Afrin gazimiz Zeki Didinmez’e gece vakti evinde ziyaret ettik. ‪“ ‘Tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet’ için her şartta ve her zaman canlarını siper eden gurur kaynağımız kahramanlarımıza, fedakar ailelerine minnettarız. Kahraman ceddimizin emaneti kutsal vatanımız için bir ve beraber olarak güçlü Türkiye’nin bekası adına çalışmaya devam.” dedi.

Afrin gazisi Uzman Çavuş Zeki Didinmez ve ailesi de,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve beraberindeki heyetin yaptığı bu sürprizin oldukça anlamlı olduğunu belirterek, kendilerine teşekkür ettiler.