CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli ziyaretler için sabah saatlerinde Nevşehir'e geldi.

İlk olarak Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük beldesinde temaslarda bulunan Kılıçdaroğlu, burada elektrik faturasını ödeyemediğini söyleyen çiftçiler ile bir araya geldi.  Kılıçdaroğlu daha sonra Derinkuyu ilçesine geçerek burada partisinin İlçe binası açılışına katıldı.

Derinkuyu ilçe ziyaretinin ardından Nevşehir il merkezine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda,  Nevşehirli iş insanları ile buluştu. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde Nevşehir STK temsilcileri, Meslek Odası Başkan ve Yöneticileri, Üretici Birlik  Başkanları, Muhtarlar Dernek Başkanları ve Muhtarlar, Toplum Önderleri, Eski-Yeni Merkez Sağ Siyasetçiler, Üretici Kooperatif Başkan ve  Yöneticileri, Kadın Kolları Kooperatif Başkanları ile bir araya geldi.

Toplantı sonrası Nevşehir merkez Atatürk Bulvarında Esnaf ziyareti, Muhtarlar Dernek Lokalinde taksi durağı esnafı ile çay molası verecek olan Kılıçdaroğlu, saat:17.00'de Nevşehir'den Ankara'ya hareket edecek.