AK Partinin yeni il başkanı Ali Kemikkıran ve beraberinde görev yapacak olan il yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun mesajları geldi.  

İşte o mesajlardan bazıları;  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Şair Sezai Karakoç’un deyimiyle “Biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız.” Teşkilatımızda emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 7. Olağan İl Kongremizle görevi devralan Ali Kemikkıran Başkanıma, yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." 

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç; "Nevşehir AK Parti 7.Olağan İl Kongremizi Ak sevdalıları ile gerçekleştirdik. Gayretli çalışmalarından dolayı Mustafa Rauf Yanar Başkanımıza teşekkür ediyorum. Göreve gelen Ali Kemikkıran Başkanımıza başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah." 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş; "AK Parti 7. olağan Kongremizde seçilen  Ali Kemikkıran Başkanıma ve yönetimine başarılar diler, görevi devreden Geçmiş Yönetime hizmetleri için teşekkür ederim. Bizim davamız hizmet davası, hak ve hakikat için milletimiz için yorulmadan çalışacağız." 

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi; "7. Olağan İl Kongremizi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı ile teşrifleriyle gerçekleştirdik. İl Başkanımız Ali Kemikkıran ve yeni dönemde görev alan Yönetim Kurulu Üyelerimize başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun." 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla şereflendirdiği, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ın katıldığı; 7. Olağan il Kongremizi gerçekleştirdik. İl Başkanımız Ali Kemikkıran ve Yönetimini Rabbim utandırmasın." 

Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Çiftci; "AK Parti Nevşehir İl Başkanı seçilen Ali Kemikkıran beye ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Birliğimizi beraberliğimizi daim olsun." 

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan; "AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katılım sağladığı 7. Olağan İl Başkanlığı Kongremizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Geçmiş Yönetime yapmış oldukları çalışmalar İçin teşekkür ediyor, görevi devralan Başkanımız Ali Kemikkıran ve yönetimine başarılar diliyorum."