Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Bazıları hayal kurarken, biz çalışıyorduk...Halkımızın Üniversite hayalini biz gerçekleştirdik" dedi.
Gittiği her yerde büyük bir ilgi ve teveccüh gören Başkan Adayı Kılıç, herkese dokunmaya ve temas kurmaya devam ediyor. Yaklaşan 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde ziyaretlerini sürdüren MHP Başkan adayı Kılıç, 2000 evler mahallesi Toki bölgesindeki esnafları ziyaret ederek, üniversite öğrencileri ve vatandaşlarla bir araya geldi...

Kılıç yaptığı açıklamasında," İlimizde sık sık esnaf ve hane ziyaretlerinde bulunarak gerek il esnafının ve gerekse il sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyip bölgedeki bir kıraathaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet ettik... Mahallerimizin sıkıntılarını biliyoruz, seçildiğimiz takdirde hep birlikte el ele vererek ekibimizle birlikte mahallelerimizin ve şehrimizin sıkıntılarını hep birlikte el ele vererek çözeceğiz” dedi. 

MHP Başkan adayı Kılıç, Nevşehir'imizin sorunlarına çözüm olacak, alt yapısından üst yapısına kadar tüm projelerimiz hazır ve Projelerimiz hazır ve göreve geldiğimiz gibi sizin yaşadığınız sorunları tarihe karıştıracağız. Bu projelerimizi de hayata geçirmek için bizlere desteğiniz gerekiyor. Gelin bizlere destek verin, hep birlikte Nevşehir'imize bu projeleri kazandıralım. Sizden 31 Mart’ta destek bekliyorum... Destek sizden hizmet bizden” diye konuştu.

Kılıç, “Bu işler öyle herkesin harcı değil. Bazıları hayal kurarken, biz çalışıyorduk...Halkımızın Üniversite hayalini biz gerçekleştirdik. 31 Mart seçimleri için önümüzde 26 gün kaldı. Bu 26 günde uyumayacağız, çalışacağız, koşturacağız. 1 Nisan günü Nevşehirimiz için yeni bir başlangıç olacak....üç hilale atılan her oy doğru yolu bulacak...! Ve hep birlikte kazanacağız. Nevşehir kazanacak” dedi.