DEVA PARTİSİ Nevşehir Teşkilat İşleri Başkanı Oğuzhan Köylü yaptığı yazılı basın açıklamasında; "Şehrimiz hizmet bekliyor, Hemşehrilerimiz sorunlarının çözülmesini talep ediyor !!! " dedi. İşte Köylü'nün o açıklaması;

Şehrimiz hizmet bekliyor, Hemşehrilerimiz sorunlarının çözülmesini talep ediyor !!!  

Son iki ay içerisinde, İcra Makamı olan İktidar Partisinin Nevşehir Belediye Başkanı ve Nevşehir İl Yönetim Kurulu değiştirildi. Beş yıllık süre içerisinde, Hemşehrilerimizin hizmet almak için yetki verdiği Belediye Başkanı, gerekçesi dahi açıklanmayan ve üç gün içerisinde alınan bir kararla, görevden el çektirildi. Akabinde, yeni İl Yönetim Kurulu atandı. Yeni atanan Belediye Başkanı'na ve İl Yönetim Kurulu'na, Şehrimiz ve Vatandaşlarımız adına başarılar dileriz. 
Ancak, hem Belediye Başkanlığı Makamı'nın hem de yeni İl Yönetim Kurulu'nun, Şehrimiz için uygulayacağı plan, program ve yatırımlarla birlikte, Hemşehrilerimizin sorunlarına nasıl bir çözüm bulacaklarına dair, Kamuoyumuza bir açıklama yapmasını bekliyoruz. 

İcra Makamının artık bahanesi kalmamıştır. Şehrimizin acil çözüm bekleyen sorunlarına ve Hemşehrilerimizin haklı taleplerine İcra Makamı olarak ses vermek zorundalardır.

DEVA PARTİSİ Nevşehir Teşkilatı olarak, Şehrimizin tüm sorunlarını ve yapılan, yapılmayan icraatların, Nevşehir Kamuoyu adına takipçisi olmaya devam edeceğiz. 
 

            Saygı ve Muhabbetlerimizle,

        Oğuzhan KÖYLÜ
            Jeofizik Mühendisi | İktisatçı | Hukukçu
           DEVA PARTİSİ Teşkilat İşleri Başkanı