Bağımsız Araştırma Merkezi tarafından Kozaklı genelinde 05 - 06 Mart tarihlerinde, seçmen listesinin %10’una tekabül edecek şekilde farklı bölgelerden 475 katılımcıyla yüz yüze görüşme metodu ile yapılan “Kozaklı Belediyesi Memnuniyet Anketi” sonuçlanmıştır.

Ankette; halka karşı yakınlığı, nezaketi, sıcaklığı, dürüstlüğü, güvenilirliği, ulaşılabilir olması, çalışkanlığı, azmi, tarafsızlığı, adil olması, bilgisi, tecrübesi ve yaptığı hizmetleri ile Kozaklı halkının Belediye Başkanı Celalettin Güven’e desteğinin daha da arttığı görülmektedir.

Anketörler 30 soru ile vatandaşın nabzını tuttu. Sonuçlar SPSS programı kullanılarak değerlendirilmiş ve %75 - %90 arası memnuniyet gözlenmiştir.

Bu çalışmanın temel amacı; Kozaklı Belediyesi’nin sunduğu hizmetleri vatandaşlarımızın nasıl algıladıkları ve hizmet memnuniyet düzeyini belirleyen temel faktörlerin neler olduğunu ortaya koymaktır.

30 Mart 2014 Yerel Seçimden sonra Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN öncülüğünde; Belediyemiz, Hükümetimiz ve vatandaşlarımızın desteği ile Kozaklı’ya yapılan hizmetler de halkımıza soruldu. Anketimizin son bölümünde ise vatandaşlarımız taleplerini alınmıştır.

Kozaklı’nın geleceği için büyük önem arz eden sıcak su toplama havuzu ve suların koruma altına alınması, kanalizasyon hattının baştan aşağı yenilenmesi, 1200 adet kalorifer aboneliği, eskiyen çürüyen hatların yenilenmesi gibi aşağıdaki hizmetler de vatandaşlarımızın değerlendirmesine sunulmuştur.

1-Yeni Merkez Camii

2-Kozaklı’nın Geleceği Havuz Sistemi

3-Yüksek Okul

4-Yeni bir Hükümet Konağı

5-Kapalı Pazar Yeri

6-TOKİ ve Yeni Yapılan Konutlar

7-Kozaklı-Topaklı Yolu

8-Kozaklı-Kalaba Yolu (devam ediyor)

9-85 Bin Yeni Fidan Dikimi

10-Belediye’ye Alınan Yeni Araçlar

(Makam Aracı, Kepçe, Otobüs, Minibüs, Traktör, Çöp Arabası, Pikap, Cenaze Taşıma Aracı)

11-Kozturtaş’a 1200 Yeni Abone ve Eskiyen ve Isınmayan Hatların Yenilenmesi

12-3 Adet Soğuk Su Kuyusu

13-2 Adet Cenaze Çadırı

14-2 Ödül Birden. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın 8 Belediye’ye verdiği ödüllerden birine ve En İyi Belediye Başkanları Ödülüne Kozaklımız ve Başkanımız Celalettin GÜVEN layık görülmüştür

15-Alt Yapı Çalışmaları (Kanalizasyon)

16-İçme Suyu Toplama Havuzu Projesi ve Çalışmaları

17-96 Bin m2 Kilitli Parke Taş Döşemesi ve 2100 m2 Bordür Taş Döşemesi

18-Seraların faaliyete geçmesi

19-Devlet Hastanesi Yapılması İçin Yürütülen Çalışmalar

20-Çöp Aktarma Merkezi

21-Işıklandırma Çalışması

22-Yeni Park Çalışmaları

23-Yürüyüş Yolu Çalışması

ve diğer çalışmalar…