Kozaklı Diva İsib Otel'de düzenlenen "Teşkilat İçi Eğitim Kampına" Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın yarın Katılım Sağlayacağı belirtildi.AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Kozaklı Divaisib Termal Resort Hotelde düzenlenen I. Teşkilat içi eğitim ve kaynaşma kampı, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın kapanış konuşmasıyla yarın sona erecek. 

Kozaklı Divaisib Termal Resort Hotelde düzenlenen Kampa dair açıklama da bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş,"Nevşehir İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Mart ayı İl Danışma Meclisi ve İstişare Toplantısına katıldık. Nevşehir’li dava arkadaşlarımızla Türkiye'nin son yüzyıldaki en önemli seçimi 2019 için gece gündüz çalışmak için sözleştik" dedi.

Mustafa Ataş, kampta yaptığı konuşmasında, AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin yaşadığı köklü değişimi anlattı, başta ekonomi olmak üzere dış politika ve terörle mücadeleye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar kampın ikinci günü değerlendirmesinde; "Ak Parti Nevşehir Ailesi olarak 1. Eğitim ve kaynaşma programımıza Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Harun Karaca nın katılımları ile devam ediyoruz. Kampımızın 2. Gününde İlçe Başkanları, Birim Başkanları, Belediye Başkanları , İl Genel Meclis Üyelerimizle toplantılarımızı yapıp verimli istişareler gerçekleştirdik..Görüyoruz ki, AK Partimizin Nevşehir Teşkilat İçi Eğitim Kozaklı Kampı Faydalı İstişarelere Zemin Oluşturdu. Böyle Bir Lider Recep Tayyip Erdoğan Ve Teşkilâtta Siyaset Yapma Lütfuna Eriştiren Rabbime Hamd Ediyorum.. Hayırlara vesile olsun inşallah" dedi. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar: "İl Başkanlığımız tarafından İlki gerçekleştirilen kampımız oldukça verimli geçiyor. Kampımızın ikinci gününde Ataması yapılan belde başkanlarımıza görevinde başarılar diliyor, Kuruluşundan buyana hizmet etmiş tüm belde başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim hizmet yolunda koşanlardan eylesin" dedi. 


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızca düzenlenen I. Teşkilat içi eğitim ve kaynaşma kampımıza İlçe Başkanları toplantımızla devam ediyoruz. AK sevdalılar bayram havasında 2019’a hazırlanıyor. Bizim sevdamız Türkiye. 15 yıldır biz milletimizle el ele gönül gönüle yürümeye devam ediyoruz. Nevşehir olarak bizlere ve tüm AK kadrolarımıza düşen kendi irademiz ve gücümüz nispetinde çalışarak Güçlü Türkiye’nin geleceği için gayret göstermektir. Bir ve beraber olarak milletimizle birlikte 15 yıldır çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider: "Kozaklı kampımızda önce ana kademe-gençlik-kadın ilçe başkanlarımızla sonra belediye başkanlarımız ve il genel meclisi üyelerimizle çok detaylı ve faydalı istişareler yaptık.Özellikle yeni göreve başlayan kardeşlerimiz birbirleriyle kaynaştı. Şehrimiz ve partimiz için hayırlı olsun..." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver: "İl Başkanlığımızın düzenlediği Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş'ın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz, AK Parti Mart ayı il danışma meclisi toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah" dedi.

Kampın ikinci günü akşamında Kozaklı kaynaşma kamp programı maneviyat ve eğitim etkinlikleriyle devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Gençlik Kolları münazara yarışmaları, sema gösterileri, halı saha maçları ve yüzme yarışmaları düzenlendi.


AK Parti'nin 3 gün süren Kozaklı kampı, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın öğlen 12:30 da yapacağı değerlendirme konuşmasıyla son bulacak.

AK Parti Nevşehir il teşkilatı Parti içi Eğitim Kampı ve istişare toplantıları Kozaklı Divaisib Termal Resort Hotelde kampın ikinci gününde sürüyor. Kampa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, Koordinatör Milletvekili Fatih Arıkan, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile Nevsehir il ,ilçe teşkilatları kadın kolları gençlik kolları, belediye başkanları,ana kademeler katılıyor.