Kanal 7’de yayınlanan Gündüz Gece programının başarılı sunucusu ve Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Kürşat, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'nın altıncı seçim bürosu açılışına katıldı.

Nevşehirli Türk Halk Müziği sanatçısı Kürşat, Nevşehir Çarşı merkezinde AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı'nın altıncı seçim bürosu açılış töreninde, Başkan adayı Rasim Arı için hazırladığı "Seni Başkan Yapacağız" şarkısını seslendirdi. Vatandaşlarında eşlik ederek birlikte okuduğu şarkı büyük beğeni topladı.

Açılış töreninde konuşan Sanatçı Kürşat, bu parçayı değerli hemşehrim, kıymetli dostum, Nevşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Rasim Arı'ya armağan ediyorum. Kendisini yakınen tanıdığım bildiğim inandığım ve güvendiğim bu yürekli insan Rasim Arı, tüm donanımı, tecrübesi ve geniş çevresi ile memleketine ve hemşehrilerine büyük hizmetler yapacak büyük eserler kazandıracaktır.  Yolu açık olsun. Allah yardımcısı olsun. Seçim boyunca bu şarkının kendisine şans getirmesini diliyorum" dedi..

Seçim bürosu açılışında, yapılan konuşmaların ardından ''Seni Başkan Yapacağız'' parçası çalındı. Partililer de alkışlarla parçaya eşlik etti. 

Sanatçının şarkı için kendisinden maddi bir beklentisinin olmadığını, şarkının verilişinde ''Dostluğunun'' önemli bir rol oynadığını ifade eden Rasim Arı'da; "Kadim dostum, değerli hemşehrim Kürşat'a bu sürpriz parçası için sonsuz teşekkür ediyorum. Biz gönül, inanç ve dostluk partisiyiz. Nevşehir Hayalimiz için büyük projelerle geliyoruz. İnşallah bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. " dedi.