Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Mehmet Varol 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Genel seçimlerde Nevşehir Milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı başvurusunu parti genel merkezinde yaptı.

5 Aylık kısa bir Milletvekilliği tecrübeside bulunan Varol, bilindiği gibi daha önce de defalarca MHP’den aday adayı olmuştu. En son 25.Dönem de MHP'den Nevşehir Milletvekili seçilen Varol'un bu son başvurusu ile 6. aday adaylığını açıklamış oldu.

Mehmet Varol kimdir?

Mehmet Varol, 1964 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir’de tamamlayan Varol, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden mezun oldu. Özel Öğretim Kurumlarında çalışma hayatına başlayan Varol, çeşitli dernek ve federasyonlarda yöneticilik ve başkanlık görevlerinde bulundu. Varol, 2003 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir il başkanı oldu. 2006 ve 2009 yıllarında yapılan il kongrelerinde yeniden seçilerek il başkanlığı görevini sürdüren Varol, evli ve 2 çocuk babası.Sadece 5 ay Milletvekillliği yapabilmişti.

24 Haziran 2018 Genel Seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem milletvekili adayıdır.

Bilindiği gibi Varol daha önce de defalarca MHP’den aday olmuştu. En son 25.Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili