AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 31 Mart Pazar Günü yapılacak olan yerel seçimlerinde tüm vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, 31 Mart’ta tüm vatandaşları oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya davet etti.

Ülkenin bir beka sorunuyla karşı karşıya olduğunu belirten Menekşe: "Sadece sandığa gitmekle kalmamalı aynı zamanda oy kullandığımız sandığa da sahip çıkmak, içinde olduğumuz süreçte en büyük sorumluluğumuzdur."

31 Mart günü tüm Nevşehirli vatandaşları oy kullanmaya davet eden Yücel Menekşe, “31 Mart sabahında sandıkların başına geçeceğiz. Son dakikaya kadar sandıklarımız sahip çıkacağız. Oy kullanmak bizim vatandaşlık görevimizdir. Söyleyeceğimiz tek bir şey var Nevşehir'i düşün çocuklarını düşün diyerek Geleceğine umutla bakan gençlerimizin var olması için ben herkesi oy kullanmaya davet ediyorum.” dedi.

31 Mart akşamı AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile Nevşehir'in en güzel başarı öykülerinden birini tamamlamak istiyoruz. Gelin bu başarı öyküsünün mutlu sonunu hep birlikte yazalım” ifadelerine yer verdi.