İYİ Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Yusuf Metuçin parti binasında yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

"14 Aralık Salı Günü Saat 21:00 Sıralarında, Partimizin Kapalı Olduğu Bir Saatte Nevşehir Ülkü Ocakları Tarafından Önceden Organize Edildiği Anlaşılan, 25-30 Kişilik Tamamı Çocuk Sayılabilecek Yaşta Bir Grup Genç, İyi Parti Nevşehir İl Başkanlığı Binası Önüne Gelerek Bağırıp Çağırmışlar, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Ve İl Başkanımız Sayın Ömer Aya’a Tehdit Ve Hakarette Bulunmuşlardır.

Bu Eylemi Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker'in Organize Ettiği Anlaşılmaktadır. Ali Türker, Güya Eylemi Sonlandırmak Rolüne Soyunarak Yaptığı Konuşmada Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e Ve İl Başkanımız Sayın Ömer Ay’a Küfür Ve Hakaretten Başka Bir Şey Söylememiştir. Dolasıyla Niçin Böyle Bir Eyleme İhtiyaç Duyulduğu Ve Amaçlarının Ne Olduğu Anlaşılamamıştır.

Bu Tip Provakatif Eylemler Kimseye Yarar Sağlamadığı Gibi Zaten Sıkıntı İçinde Olan Türk Milletine, Ülkemize Ve Şehrimize Zarar Verecektir. 

Uyarıyoruz!

İyi Partiyi Fetö Ve Pkk-Hdp İle Birlikte Gösterme Çabaları Boşunadır. İyi Parti Milliyetçi, Demokrat Ve Kalkınmacı Bir Geleneğin Partisidir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Kısa Süre İcra Ettiği İçişleri Bakanlığı Sırasında Pkk’nın Silah Bırakmak Zorunda Kaldığı Ve Bebek Katili Aponun Yakalandığı Süreci Başlatan Kişidir.

İl Başkanımız Ömer Ay’ın İse Ülkücülük Tarihine Adını Altın Harflerle Yazdırdığı Herkes Tarafından Bilinen Kişidir. Konya Ve Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı Yapmış, Ülkücü Gençlik Derneği Ve Ülkü Yolu Derneklerinin Genel Merkezlerinin Kurucusudur. Ömrünün 50 Yılını Pkk, Hdp Ve Devlet Düşmanlaryla Mücadele İle Geçirmiştir. Kaldı Ki Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Binasının Satın Alınması Sırasında En Büyük Maddi Katkıyı Yapmış Kişidir.

Kimsenin Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Ve İl Başkanımız Sayın Ömer Ay'ın Ülkücülüğünü Sorgulama Haddleri Yoktur.

Esasen Hakaret Ve Tehdit İçeren Eylemlerin Polis Nezaretinde Yapılmış Olması Ve Haklarında Hiçbir İşlem Yapılmaması da Çok Manidardır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur. 15.12.2021"

                             Yusuf Metuçin
                 İyi Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı